Здравейте колеги, от известно време ми прави впечатление че джипа не пали адекватно. Веднъж пали от четвърт оборот друг път от пети оборот,та дори и от повече обороти. Става въпрос за студен старт. Днес ми направи впечатление че след като изгасне сигналната лампа на таблото не се чува релето да изцъка. Проверих всички предпазители, здрави са. Но незнам къде се намира релето! Подгревните свещи са на 2 години. А джипа е Рънър втора генерация 3,0 тд. Благодаря в аванс на отзовалите се.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Реле на подгревните свещи.
Свий
X
-
От: Реле на подгревните свещи.
Първоначално публикуван от Гюлето Преглед на мнениеЗдравейте колеги, от известно време ми прави впечатление че джипа не пали адекватно. Веднъж пали от четвърт оборот друг път от пети оборот,та дори и от повече обороти. Става въпрос за студен старт. Днес ми направи впечатление че след като изгасне сигналната лампа на таблото не се чува релето да изцъка. Проверих всички предпазители, здрави са. Но незнам къде се намира релето! Подгревните свещи са на 2 години. А джипа е Рънър втора генерация 3,0 тд. Благодаря в аванс на отзовалите се.
Мери и сподели.
В прочем при лошо зареждане също няма подгрев
-
От: Реле на подгревните свещи.
Може би въпросното реле изключва след палене, до няколко минути след угасването на лампата на таблото.
Въпреки, че някои автомобили спират подгрева си заедно с лампата - особено тези от 1970 г и наоколо... тази е по-нова.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар