Здравейте колеги, от както имам джипа,около четири години,на всеки около десетина пъти при стартиране издава ромолещ звук. Зъбите на стартера не зацепват с тези на венеца.Преди около две години ходих при майстор,свалиха стартера и ми казаха че си е добре,нямало износване на бендикса. Направиха профилактика някаква и готово! Да ама този дразнещ звук зачести и затова моля за съвет, на кой възел трябва са се обърне внимание?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем със стартиране на ДВГ Тойота Фор рънър 3,0 т.д.
Свий
X
-
От: Проблем със стартиране на ДВГ Тойота Фор рънър 3,0 т.д.
Ми остава да проверите и другите зъби в които зацепва стартера...Първоначално публикуван от Гюлето Преглед на мнениеЗдравейте колеги, от както имам джипа,около четири години,на всеки около десетина пъти при стартиране издава ромолещ звук. Зъбите на стартера не зацепват с тези на венеца.Преди около две години ходих при майстор,свалиха стартера и ми казаха че си е добре,нямало износване на бендикса. Направиха профилактика някаква и готово! Да ама този дразнещ звук зачести и затова моля за съвет, на кой възел трябва са се обърне внимание?
-
Които в даден участък най-вероятно са износени , но никой не се е сетил да ги погледне при профилактиката. Сваля се стартера и с бавно въртене на коляновия вал се преглеждат всички зъби на маховика.Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеМи остава да проверите и другите зъби в които зацепва стартера...В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
Коментар
-
Има, да и представлява едно пластмасово капаче на "камбаната" на кутията.Първоначално публикуван от ak101 Преглед на мнениеБез да познавам модела съм на 90% сигурен, че има прозорче през което могат да се погледнат зъбите и без сваляне на стартера.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар