Здравейте колеги, и честит ви петък. Понеже задницата на джипа ми е леко провиснала искам да сменя пружините които явно са се пооморили. Проверявам сайтове но нищо не откривам,проверих и в представителството на Тойота и направо се схванах като ми казаха 500 лв.за брой! Някой може ли да ме насочи къде да търся, искам да са нормални не усилени. Джипа е Тойота фор рънър 96г. 3,0 тд. Благодаря в аванс !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Задни пружини за рънър
Свий
X
-
От: Задни пружини за рънър.
Първоначално публикуван от Гюлето Преглед на мнениеЗдравейте колеги, и честит ви петък. Понеже задницата на джипа ми е леко провиснала искам да сменя пружините които явно са се пооморили. Проверявам сайтове но нищо не откривам,проверих и в представителството на Тойота и направо се схванах като ми казаха 500 лв.за брой! Някой може ли да ме насочи къде да търся, искам да са нормални не усилени. Джипа е Тойота фор рънър 96г. 3,0 тд. Благодаря в аванс !
Иначе Англия 260 лева за чифт с все доставката. Стандартна височина с 20% по - виаока товароносимост.
Поздрави!
-
От: Задни пружини за рънър
Можеш да си поръчаш нови от завода в село Крън. Това е номерът на поръчката N 120/33466 chertej 109400 ot 04.09.2009g. Излизат някъде до към 140лв за двете. Спестих ти малко четене на дебелите буквари...Ако няма каде да отидеш , ела на себеси
Коментар
-
От: Задни пружини за рънър
Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнениеМожеш да си поръчаш нови от завода в село Крън. Това е номерът на поръчката N 120/33466 chertej 109400 ot 04.09.2009g. Излизат някъде до към 140лв за двете. Спестих ти малко четене на дебелите буквари...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар