Колеги,карам 4рънер 2.4 тд-2лт 1990.Не съм правил досега почти нищо по ходова част,но момента дойде.Трябва да сменя шалвари,накрайници,каре кордон,тампони и биалетки.Въпросът ми е от къде да ги закупя наведнъж,защото бях в евро 7-едно имат,друго нямат а и не са сигурни.Същото ми се случи и автокомерс,а пък от автостар направо ме пребиха-да съм носел старите части и по тях щели да търсят,Дайте съвет,моля!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
нови части за 4рънер 2.4 тд
Свий
X
-
От: нови части за 4рънер 2.4 тд
Първоначално публикуван от luibg Преглед на мнениеКолеги,карам 4рънер 2.4 тд-2лт 1990.Не съм правил досега почти нищо по ходова част,но момента дойде.Трябва да сменя шалвари,накрайници,каре кордон,тампони и биалетки.Въпросът ми е от къде да ги закупя наведнъж,защото бях в евро 7-едно имат,друго нямат а и не са сигурни.Същото ми се случи и автокомерс,а пък от автостар направо ме пребиха-да съм носел старите части и по тях щели да търсят,Дайте съвет,моля!, тъси тук. Вкараваш си номера на рамата и по диаграмите гледаш коя част ти трябва. Записваш си номерата и в магазина.
Нооо да знаеш от сега - шалвари, АкордонИ и друг вид чаркове на диаграмите няма да намериш
Надявам се да носиш на майтап
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар