Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джипа стои наклонен на дясно!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джипа стои наклонен на дясно!

Ако амортисьорите са газ високо налягане и единия изтърве, ефекта ще е налице.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Защо не си купиш чифт TrailMaster и да мирясаш? При мен не са мръднали значимо за да забележа вече 9 години.
      ...
      Защото съм сменил няколко комплекта, като преди това е имало сметки за натяг и ход, докато уцеля нещо достатъчно високо и достатъчно меко (с голям ход), което да е стандартно за някаква марка, и което да мога, при желание, веднага да си взема от магазина.
      TrailMaster едва ли има за мен, а и всичко подобно което съм видял до момента обикновено са дървени (в буквалният смисъл) жълти пружини, които като не ме устройват, трябва да си ги окача на стената.
      Сега, в комбинация с амове за TLC 100, и без стабелщанга отзад, си дрифтя на градско, мога да карам спокойно със 140, като влизам и в гората.
      Това съм го направил за кеф, без претенции за каквото и да било, или да се доказвам на някой.
      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Защо не си купиш чифт TrailMaster и да мирясаш? При мен не са мръднали значимо за да забележа вече 9 години.

Отпред не си ли с торсиони? Ако си, оправията на това е 2 ключа 19 (или там колкото са при теб). Натягаш торсиона откъм страната, която е наклонена, и ако все пак от пружините и торсионите става нещо, джипката ще си застане и остане права доста време.
        Натегнах торсиона със 8мм. от към наклонената страна и всичко си дойде на място. Благодаря ви за съветите колеги.

Коментар

...
          Понеже ме вкара в размисли, имаш ли характеристиките на твоите, освен физическите размери които предполагам знаеш ?

... и какви пари са/бяха ?
          ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
          X