Изпадна ми ПТО което е било монтирано на HZJ73 .ПИТАНЕТО МИ Е ЩЕ СТАНЕ ЛИ НА KZJ70 .И как вървят като цена ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
PTO от НZJ73 става ли на скоростите за KZJ70
Свий
X
-
От: PTO от НZJ73 става ли на скоростите за KZJ70
Влизаш в канала и гледаш първо дали има капак за КОМа !Ако раздатките са един модел няма причина да не стане!Но почти е сигурно че няма да пасне!Едната е с яки heavy duty железа другата не!Пусни го за продаване друг да му се радва!driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
-
Ако PTO-то е от kzj73 със сигурност, а не от kzj74, говорим за две различни кутии и дори да имаш капак за Ком на твоята кутия, както предлага Светльо, ще ти трябват и други авточасти както казва Таргата. Оттам насетне всичко останало за напред към муцуната.
Коментар
-
Мойта има капакПървоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнениеВлизаш в канала и гледаш първо дали има капак за КОМа !Ако раздатките са един модел няма причина да не стане!Но почти е сигурно че няма да пасне!Едната е с яки heavy duty железа другата не!Пусни го за продаване друг да му се радва!TODAY TOMORROW [COLOR=red]TOYOTA[/COLOR]
Коментар
-
Вземаш го сваляш капака и ще разбереш!Едва ли някой е играл тоя филм!Едната ми 80ка оригинално си е с механична лебедка...Другата няма даже и капак да не говорим че скорости и Раздатка нямат нищо общо!Мериш и това е!А ако не стане не се притеснявай ще се продаде бързо!driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
Купувач продавач цена търсене това са тънки неща....непредвидими!Ти ще продаваш ако се наложи!цената я определяш ти!Първоначално публикуван от Sensation Преглед на мнениеА като цена ?Да знам дали да го плащамdriving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Коментар