Ще трябва да вземам на баща ми някакъв джип та да ви питам какво е мнението ви за тези.Ще го ползват за съвсем леки разходки.Интересува ме по-специално 60-ката,някой собственик да даде повече инфо.Докараха ми една от Англия с дясна дирекция и мисля,че мога да е взема за 5 000 лв.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
TLC-70 или TLC-60
Свий
X
-
До: TLC-70 или TLC-60
Въпрос на лични предпочитания.Ще споделя само за модела ,който съм притежавал и поддържал.TOYOTA-HJ 60.По габарити-камион.На пътното платно си танк.Лек за управление.Удобен за пътуване.Голяма вместимост.Обслужването елементарно.Здраво и добре антикорозионно обработено купе.Шаси-обърни внимание на извивката при задния мост и след нея./Климата във Великобритания е ....../ .Уморени ресьори и износени тампони на ресьорите-16 бр.Със сигурност смяна на семерините на полуосите на предния диф. ,лагери-шенкелни,прахозащитните комплекти.Обърни внимание на спирачна помпа,тези на съединителя-2бр. и спирачните цилиндри на колелетата.Можеш да ползваш за оглед колегите от Пловдив или оторизирания сервиз в Пазарджик.Двигател-мечта. 4 000 куб. см.Стар тип.Обикновен дизел.Редова помпа. Ангренажни колелета.Нямаш грижи.Достатъчно мощен-дори в рамките на най-ниския пътен данък..Моя беше на 380 000 км.Сменени само подгревни свещи.Шест цилиндъра.Песен за ушите. Здрави дифове,кардани,скорости и раздатка.Страхотен влекач.При сняг 90 см. минах планините в Сърбия с платформа без да закъсам,с оригиналните джанти с обръчи и нови гуми за УАЗ -16 цола ,а имаше села ,които от три дни нямаха хляб. Ръчни хъбове. Парно-супер,ако има и климатик,още по-добре. Няма панели и елементи , които да са с лоша сглобка. Цените на резервните части-поносими .Проходим.Може да се ползва за всичко....
.
На бой отиват само старците!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар