Обява

Свий
Няма добавени обяви.

майстор гърнета

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• майстор гърнета

Здравейте колеги и собственници на тойота-имам един въпрос-бихте ли ми препоръчали човек занимаващ се професионално с ауспуховата система на ТЛК-95

От: майстор гърнета

Сега ако напишеш и къде...

Коментар

Аз съм се занимавал с нея доста (на бензинов мотор) след като ми откраднаха катализатора, може и да съм станал професионалист. Ако кажеш какъв е зора може да дам някой акъл.

Коментар

А ква е разликата между горепосочената кола и другите!?!Щот ако си от София мога да ти пратя лично.Ако си е нормални тръболяци...
        Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
        0888854582
        Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
        Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

от Свиленград съм но съм готов да утида докъм 200км само да си разреша дразнещото чигъртане чуващо се без музика и особенно на отворен прозорец проблемът според мен идва от леглото на О пръстена играейки роля на мека връзка по тръбите,заради това дразнещо чигъртане махнах катализатора смениха ми средното гърне смяна на самия 0 пръстен с не оригинален ,днес монтирах и оригинален тойотски,съмнява ме че човекът монтирал средното гърне не е обърнал внимание че леглото на 0 пръстена е различно-но така си мисля де -досега съм ходил на трима майстори в кавички занимаващи се изключително с гърнета ама.....

Коментар

Първоначално публикуван от Чакмака Преглед на мнение
            от Свиленград съм но съм готов да утида докъм 200км само да си разреша дразнещото чигъртане чуващо се без музика и особенно на отворен прозорец проблемът според мен идва от леглото на О пръстена играейки роля на мека връзка по тръбите,заради това дразнещо чигъртане махнах катализатора смениха ми средното гърне смяна на самия 0 пръстен с не оригинален ,днес монтирах и оригинален тойотски,съмнява ме че човекът монтирал средното гърне не е обърнал внимание че леглото на 0 пръстена е различно-но така си мисля де -досега съм ходил на трима майстори в кавички занимаващи се изключително с гърнета ама.....
            Хасково ,0887/985754-Красимир (специализиран сервиз за изпускателни системи е ). Обади се предварително да се разберете .
            Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
            New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнение
              Хасково ,0887/985754-Красимир (специализиран сервиз за изпускателни системи е ). Обади се предварително да се разберете .
              От него започнах да разрешавам проблемът но.....в крайна сметка,само кеш а проблемът си стои

Коментар

Я ми препоръчайте човек с Сф да махне катализатора и оправи генерацията на Субаруто от подписа, че нещо много се разпърдя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X