Здравейте колеги и собственници на тойота-имам един въпрос-бихте ли ми препоръчали човек занимаващ се професионално с ауспуховата система на ТЛК-95
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
майстор гърнета
Свий
X
-
От: майстор гърнета
А ква е разликата между горепосочената кола и другите!?!Щот ако си от София мога да ти пратя лично.Ако си е нормални тръболяци...Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
0888854582
Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!
Коментар
-
от Свиленград съм но съм готов да утида докъм 200км само да си разреша дразнещото чигъртане чуващо се без музика и особенно на отворен прозорец проблемът според мен идва от леглото на О пръстена играейки роля на мека връзка по тръбите,заради това дразнещо чигъртане махнах катализатора смениха ми средното гърне смяна на самия 0 пръстен с не оригинален ,днес монтирах и оригинален тойотски,съмнява ме че човекът монтирал средното гърне не е обърнал внимание че леглото на 0 пръстена е различно-но така си мисля де -досега съм ходил на трима майстори в кавички занимаващи се изключително с гърнета ама.....
Коментар
-
Хасково ,0887/985754-Красимир (специализиран сервиз за изпускателни системи е ). Обади се предварително да се разберете .Първоначално публикуван от Чакмака Преглед на мнениеот Свиленград съм но съм готов да утида докъм 200км само да си разреша дразнещото чигъртане чуващо се без музика и особенно на отворен прозорец проблемът според мен идва от леглото на О пръстена играейки роля на мека връзка по тръбите,заради това дразнещо чигъртане махнах катализатора смениха ми средното гърне смяна на самия 0 пръстен с не оригинален ,днес монтирах и оригинален тойотски,съмнява ме че човекът монтирал средното гърне не е обърнал внимание че леглото на 0 пръстена е различно-но така си мисля де -досега съм ходил на трима майстори в кавички занимаващи се изключително с гърнета ама.....Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
От него започнах да разрешавам проблемът но.....в крайна сметка,само кеш а проблемът си стоиПървоначално публикуван от New hope Преглед на мнениеХасково ,0887/985754-Красимир (специализиран сервиз за изпускателни системи е ). Обади се предварително да се разберете .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар