Здравейте колеги и собственници на тойота-имам един въпрос-бихте ли ми препоръчали човек занимаващ се професионално с ауспуховата система на ТЛК-95
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
майстор гърнета
Свий
X
-
От: майстор гърнета
А ква е разликата между горепосочената кола и другите!?!Щот ако си от София мога да ти пратя лично.Ако си е нормални тръболяци...Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
0888854582
Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!
Коментар
-
от Свиленград съм но съм готов да утида докъм 200км само да си разреша дразнещото чигъртане чуващо се без музика и особенно на отворен прозорец проблемът според мен идва от леглото на О пръстена играейки роля на мека връзка по тръбите,заради това дразнещо чигъртане махнах катализатора смениха ми средното гърне смяна на самия 0 пръстен с не оригинален ,днес монтирах и оригинален тойотски,съмнява ме че човекът монтирал средното гърне не е обърнал внимание че леглото на 0 пръстена е различно-но така си мисля де -досега съм ходил на трима майстори в кавички занимаващи се изключително с гърнета ама.....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чакмака Преглед на мнениеот Свиленград съм но съм готов да утида докъм 200км само да си разреша дразнещото чигъртане чуващо се без музика и особенно на отворен прозорец проблемът според мен идва от леглото на О пръстена играейки роля на мека връзка по тръбите,заради това дразнещо чигъртане махнах катализатора смениха ми средното гърне смяна на самия 0 пръстен с не оригинален ,днес монтирах и оригинален тойотски,съмнява ме че човекът монтирал средното гърне не е обърнал внимание че леглото на 0 пръстена е различно-но така си мисля де -досега съм ходил на трима майстори в кавички занимаващи се изключително с гърнета ама.....Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнениеХасково ,0887/985754-Красимир (специализиран сервиз за изпускателни системи е ). Обади се предварително да се разберете .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар