Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Toyota Land Cruiser 150 4.0 V6 VVT-i

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за Toyota Land Cruiser 150 4.0 V6 VVT-i

Здравейте, интересува ме мнението на вас, съфорумците, за Toyota Land Cruiser 150 4.0 V6 VVT-i. Кара ли някой такъв бензинов мотор, има ли проблеми, какъв реален разход има и всичко интересно за споделяне. Ще съм благодарен за вашето мнение.

От: Мнение за Toyota Land Cruiser 150 4.0 V6 VVT-i

Този мотор се монтира вече на няколко модела Тойоти и се слави с добро име. Не съм чул досега някой да си е купил каквато и да е Тойота и да не е доволен.
    0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Първоначално публикуван от Tsanko Преглед на мнение
      Здравейте, интересува ме мнението на вас, съфорумците, за Toyota Land Cruiser 150 4.0 V6 VVT-i. Кара ли някой такъв бензинов мотор, има ли проблеми, какъв реален разход има и всичко интересно за споделяне. Ще съм благодарен за вашето мнение.
      Ако ще караш на газ ето ти четиво за газификация на същия мотор и тема за размисъл:
      http://www.offroad-bulgaria.com/show...yota+%E3%E0%E7
      Land Rover Discovery II, V8 4.0
      VW Golf VI variant
      Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
        Ако ще караш на газ ето ти четиво за газификация на същия мотор и тема за размисъл:
        http://www.offroad-bulgaria.com/show...yota+%E3%E0%E7
        Нещата в тази тема са доста относителни, първо монтажа поне по снимки е под всякаква критика и второ от няколко дни имам при мен в сервиза такъв FJ Cruiser , които е конвертиран на газ преди много време в Италия , мога да кажа че няма абсолютно никакви проблеми с газта .Като цяло извода е : Много си зависи от сервиза , който е подбрал и монтирал системата
        2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
        ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
          Нещата в тази тема са доста относителни, първо монтажа поне по снимки е под всякаква критика и второ от няколко дни имам при мен в сервиза такъв FJ Cruiser , които е конвертиран на газ преди много време в Италия , мога да кажа че няма абсолютно никакви проблеми с газта .Като цяло извода е : Много си зависи от сервиза , който е подбрал и монтирал системата
          Подкрепям казаното от Павката . Работя по една 120-ка газифицирана преди доста време и няма никакви проблеми ... виж на Тундрата и изгоряха клапаните ,но след 150000 км на газ
          Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
          New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Аз също съм на мнението на Павката и на Ицо, имам двама колеги с този двигател на газ, единия е с FJ, другия с 120, която така дойде от Гърция. Проблеми до момента не се установяват.

Коментар

Темата за газифицирането на този мотор е интересна. Може ли някои да сподели какъв е разхода на ТЛК150 V6 на бензин, без газова уредба.

Коментар

Мнение за Toyota Land Cruiser 150 4.0 V6 VVT-i

Първоначално публикуван от Tsanko Преглед на мнение
                Темата за газифицирането на този мотор е интересна. Може ли някои да сподели какъв е разхода на ТЛК150 V6 на бензин, без газова уредба.
                Колко да е, предполагам 13-14 извънградско ако не караш над 110 км/ч.
                В града е относително но за град с минимум 10 светофара е поне 20.
                Land Rover Discovery II, V8 4.0
                VW Golf VI variant
                Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Мой познат има FJ с този мотор, кара се на бензин, разход градско 20/100. За извънградско нямам инфо.
                  Живей така, че ако утре е последния ти ден, да не е необходимо да променяш нещо днес!

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                    Колко да е, предполагам 13-14 извънградско ако не караш над 110 км/ч.
                    В града е относително но за град с минимум 10 светофара е поне 20.
                    Официално е с разход: комбонирано - 10.6 , градско - 14.5 , извънградско - 8.4. То е ясно че това е в зоната на фантазията, но четох някъде за градско от 24/100км. Аз очаквах нещо около 18/100км градско, но и това отива в зоната на мечтите.

Коментар

Официалното Х2 и ми се вижда по-реално. Ползвам бензинов мотор (на друг автомобил, де) и знам, че няма нищо общо с данните по каталог.
                      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Здравейте, мога да споделя че разхода на извън градско със скорост до 140км/ч. (лампата еко свети) е около 11.5л/100км. Колата върви перфектно. Сега засичам разхода на градско, но ще е над 20л./100км.

Коментар

Не мога да повярвам ! 16.9/100 на градско за 200км засичане!

Коментар

Re: Мнение за Toyota Land Cruiser 150 4.0 V6 VVT-i

Здрасти, а може ли, когато е удобно, да я засечеш на магистралата със 140 на темпомат колко харчи? Става въпрос за по-дълъг път, като София-Пловдив-София или нещо подобно.
                            "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Здравейте,аз съм със 120-ка със същия двигател и разхода градско е 14,8 ,а извън градско е 12,5.Като градското е в Плевен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X