Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Централно заклучване на TLC 70

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Централно заклучване на TLC 70

Здравеите колеги

От скоро съм се предобил със ТЛС 70 от 88ма със 2.4вия двигател!
    Очарован съм от него, но имам въпрос относно централното заклучване.
    има бутон вътре в купето за да се заключат вратите и да се отключат (+задна).
    но защо това не става при отключване с ключ?
    отворих кората и вътре на ключалката не видях никакаф кабел или система за централнито.
    тогава какав му е смисалът да го има вътре, когато трябва да натислщкаш от вътре??

От: Централно заклучване на TLC 70

Има някакъв проблем , по принцип с ключа отвън си се заключват и другите врати . Търси проблема във машинката за заключване на шофьорската врата тя е управляваща , също така трябва да се провери и окабеляването за прекъсване в зоната на пантите , което е често срещано явление
    2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
    ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Приятел, благодаря за информацията и интереса. Първо защо да има проблем при кабелите на пантите, като копчето е на самата врата и работи нормално? Второ свалях кората и около ключалката няма някаква система подобна на бутон или кабел, или каквото и да било. Другата седмица ще кача снимките на ключа и на вратата от вътре да ви стане ясно, също така вратата изглежда, че не е пипана преди мен смисъл уплатненията си стоят както и наилона заводско залепен аз го отлепих

Коментар

Я пробвай да отключиш "два пъти" с ключа шофьорската врата. Вкарваш ключа в ключалката и го завърташ, пускаш го да се върне в начално положение, и отново го завърташ. Първия път ще отключи само шофьорската врата, а второто завъртане на ключа ще отключи и останалите.
        Отключването с ключ през вратата на пасажера май директно отключваше всичките врати.
        Пробвай и сподели резултата
        Toyota Land Cruiser BJ70 1985
        Lexus LS430

Коментар

Благодаря
          Понеделник ще пробвам и ще споделя защото съм
          извън българия. Ако не стане нищо ще кача и снимкии.

Коментар

Ама кой понеделник,че и при мен не става.
            Toyota Land Cruiser LJ70;Mazda Tribute;0878 84 20 84

Коментар

Здравейте,
              Погледнах вчера джипката и открих следното:
              вътре има механизъм като бутало с букса с два кабела (син с бяла лента и син.).
              Кагато махна тази букса от механизъма и чукна бутона на централното шофьорската врата не прави нищо.
              Свържа ли го тръгва, но пак централното не работи от ключа.
              Пробвах и това с ключа от двете страни, задържан или 2 пъти завъртане или 3 и нищо не става!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X