Здравейте колеги. Миналата вечер си купих въпросния рав4 от Манчестър от човек с пари на ръка. Видя ми се читав.Покарах го,хареса ми и го платих.Тръгнах към Лондон като бях изминал около 50мили като започна да губи мощност и забелязах,че губи ниските обороти. Запалих го на скорост понеже бях в средната лента и вървя за още 1 км и угасна на цяло. Случи се на магистралата в кофти участък,както и проливен дъжд.Имаше масло по блока и беше изхвърлила водата защото разширителният съд бе празен.Генерацията под ламаринения капак беше червена в тъмнината.През цялото време температурата на двигателя на таблото показваше на половина.Прибраха ме с рекавъри като майстор ми каза че е хвърлила гарнитура. Мисля че маслото все още не е умешено с вода.Като налея вода в радиатора и завъртя и пръска на фунтан.Въпроса ми е какво следва от тук нататък? Някой запознат ли е какво би ми струвало това начинание. Пращам автомобила към България с автовоз,защото тук ми искат 400£
Трябва ли да се шлайфа главата.Също дали е възможно да е избило някое съединение и да е изхвърлила водата и от там останалия филм.Бих бил благодарен ако някой се отзове.Карал съм самурай и саксо и я гледам доста болно
благодаря
Трябва ли да се шлайфа главата.Също дали е възможно да е избило някое съединение и да е изхвърлила водата и от там останалия филм.Бих бил благодарен ако някой се отзове.Карал съм самурай и саксо и я гледам доста болно

Коментар