Колеги,нов съм във форума,отскоро съм горд собственик на 4рънър и в момента я стягам-все пак е 90 година.Основният ми въпрос към вас е-моля даите инфо за добър сервиз/проверен/за джипове Тоиота/без официалния на Цариградско/Искам и да си проверя турбото на таблото свети само червено-чувам свистене над определени обороти но не усещам мощ или поне е символична.Благодаря предвалително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
сервиз за тоиота в софия
Свий
X
-
От: сервиз за тоиота в софия
Първоначално публикуван от luibg Преглед на мнениеКолеги,нов съм във форума,отскоро съм горд собственик на 4рънър и в момента я стягам-все пак е 90 година.Основният ми въпрос към вас е-моля дайте инфо за добър сервиз/проверен/за джипове Тойота/без официалния на Цариградско/Искам и да си проверя турбото на таблото, свети само червено-чувам свистене над определени обороти, но не усещам мощ или поне е символична.Благодаря предвалително.
Електронното "моля" (е-моля) го отнеси към Митко/fulda/ предполагам ще помогне. Баш за "турбото на таблото" незнам, ама другото при двигателя си фучи при обороти над 2500, от там нататък за липсата на мощ - с какво е сравняваш?
.......после още :-)
П.П. за кой мотор говорим?0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
-
Щом свети само червената лампа на таблото, не е наред работата на турбината, мотора е 2L-T най вероятно. Стар, прост , изцяло механичен мотор с обикновена турбина..всеки грамотен механик би могъл да помогне.0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Не знаех че Фулдата пак се е захванал със сервизна дейност.
Ако се обърнеш към него не е препоръчително да си оставяш колата където и да работи сега. Преди време беше изчезнал внезапно и тотално и на няколко човека им отне към месец и мнго разправии да си извадят колите от заключения сервиз.
След тоя случай беше потънал в нелегалност сега пак се е появил явно. Лошо няма но тия неща трябва дас е знаят и да се имат предвид.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар