да се похваля ,вече съм собственик на тази тойота
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
toyota fj 40
Свий
X
-
До: toyota fj 40
Първоначално публикуван от izitop30 Преглед на мнениеда се похваля ,вече съм собственик на тази тойота
Коментар
-
Първоначално публикуван от izitop30 Преглед на мнениеблагодаря ви пичове ,радвам се че ви харесва .дайте някакви идеи за цвят и тунинг предварително благодаря
Коментар
-
Първоначално публикуван от izitop30 Преглед на мнениеда се похваля ,вече съм собственик на тази тойота. Много да те радва
.Собственик си на култов модел на фирмата производител. В България се броят на пръсти...Ценен екземпляр...Гумите наистина са .. SUPER...
Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнениеНай добре да я възстановиш в оригинален вид, лично на мен много ми харесва, ето ти един екземпляр снимах го в София
На бой отиват само старците!
Коментар
-
Първоначално публикуван от izitop30 Преглед на мнениеблагодаря ви пичове ,радвам се че ви харесва .дайте някакви идеи за цвят и тунинг предварително благодаря
Тунинг за тази кола има оттук до Пловдив пеш и обратно...
Зависи какво, за какво, за колко и т.н.
Успех!
Коментар
-
Първоначално публикуван от izitop30 Преглед на мнениевижте какво открих в нетаБратя Флекс биха могли да бъдат изключително полезни относно съвети, насоки и т.н.
Коментар
-
еее честито , туи направо страхотно джипе
сигурно ще върви якоо
Коментар
-
В интерес на истината наистина не знам от къде да започна.Ето малко данни за нея: произведена е 1969г. двигателят е f135 3,9 л. бензинов , и най интересното е че е с3 степенна скоростна кутия.окачването и е оригиналното ... има още интересни неща които искам да споделя ,но ще ги запазя за по късно
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар