Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota - 18+

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Toyota - 18+

Ха ! Уплаши ме... Ти когато продавах неща идваше да си бъбрим да ми обясняваш от къде другаде си ги купил, та сега ще тръгна да ти продавам

Виж за подаряване имам разни неща, но трябва да ми дойдеш на гости първо.

За дупнишко - не. Кукушко
    Последно редактирано от Goblin; 17-03-15, 20:41.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Перверзник Честито!
      Само веднъж съм виждал за продан такава в България и беше удряна.
      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Контейнера до България колко беше?
        GPS системи https://www.easytracking.bg/
        Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

Коментар

Проверено, проверено... До Германия е 650 долара май или нещо подобно. Нататък каквото покаже. Мислихме го и тоя вариант ама се връзва точно малко над това което би си струвало. Голям двигател, регистрации ала-бала... Труден вариант. Отделно си е бангия. Боята е зле, има си болежки козметични не една и две. Приятелчето хем щеше всичко да си прави сам - пак му се връзваше точно отвъд прага на досадата.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
            пак му се връзваше точно отвъд прага на досадата.
            Благодаря за отговора! Точно и коректно!
            GPS системи https://www.easytracking.bg/
            Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
              Мисля че тоя мотор (5vz-fe) излиза 93та година и се е монтирал на Прадо-то от 93та нататък (то тоя рънър май си е на база Прадо). Крузерите от тези години по-вероятно са с предишния 3.0 двигател 3VZ-FE (тоя е 3.4).
              Баш-баш..5vz-fe моторетка/3.4/ е монтирана за Европа на т.нар Прадо, а иначе 90/95 Крузер !
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от D.Dimitrov Преглед на мнение
                Благодаря за отговора! Точно и коректно!
                Точно и коректно за неговия праг на досада

В общи линии само доставката до Бг ще е поне ама поне 1200 зелени освен ако си нямаш транспорт от Германия, двигател 3.4 една идея над 160 коня, модел който май никога не е внасян в Европа официално (демек Технотест), и като теглиш чертата става мътна и кървава.

Коментар

Toyota!!! Няма какво повече да се каже.

Коментар

Това, със 160-те коня... кво иде да покаже?
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                      Това, със 160-те коня... кво иде да покаже?
                      Нямаше ли някакви акцизи за двигатели над 163 коня за коли които са внос от извън ЕС ?

Коментар

Ми не знам. Мислех, че е отпаднало, за това питам.

Коментар

А, възможно е, идея нямам. Аз си живея с нагласата че за извъневропейски над 163 коня пак продължава да има някакво оскъпяване, дали е акциз дали друго - не помня, може и да греша.

Коментар

Нямат значение конете.Щом е извън континента си плащаш мито и ддс,върху сумата, за която си я купил.Или която си обявил по договор
                            Всъщност митото не е голямо,обаче 20% ддс !!
                            И после още към 1200 лв. за Декра и 500 лв. първоначална ревгистрация в КАТ.
                            Конете имат значение вече при плащане на годишен данък.
                            Вариант е да се пише на някой с американсо гражданство,живеещ в България.Тогава няма ддс и мито.Условието е,да я е притежавал последните 6 месеца на територията на щатите и да не може да я прехвърля или продава на друг в следващите 2 год.,което обаче няма как реално да се проследи,защото кат и митници нямат кореспонденция по между си за тези неща.
                            Такъв 4рънър същият го ползвахме за теглене на лодката и за качване в планината зимата.На 250000 мили го купих за 800$, леко чукаха повдигачите и на почти 300000 мили го продадох на един мексиканец пак за 800$ без никакви ремонти и аварии за това време, освен смяна на масла и филтри.Много здрави!!!

Коментар

Има такъв в блока, ама е само със задно. Комшията си го кефи, ама за мене е осакатена.

Коментар

Таз лелка дето го е карала (може да е била младо гадЖе га го е купила сигурно е имала много лошо куче ,бая такива Рънери са ми минали през ръцете и не съм виждал седалки в такова състояние

Иначе е хубаво камионче - едно време като беха вървежни 4 цилиндровите за износ (акцизната далавера) сам попадал май на един или два със таквиа стоманени джанси ,редко е да не са ръждясли целите. Иначе не става за вечна собственост защото със тоя волан требе да е от първите 2 години на 3-та генерациа ,а те са съжаление имат най-много проблеми със разпад на рамите - стават много бързо на дупки целите.

За ангренажа виждал съм и аз разни със оргинален ,а на фейс групата на Тойота механиците един беше показал снимки на 5VZ-FE ангренаж дето беше над 300 000 мили (половин милион километра) ,също оргинален и доволно напукан обаче държи - далаверата е да не протичала водната помпа ,тя обикновено е тригера дето кара боствениците да се бръкнат дълбоко за смяната която мобе да струва като труд повече от целия джип.

Какво ви е притеснило в Талона? 99% от флиперите (Flip-ер ,търговец дето обръща много бързо) работят така ... учудващото е ,че се е склонил да ходи със ваз до кат ама сигурно се е бил омагиосал след сменята на фтулките на стартера ) Единия от последните дето го имах беше така със оргинален талон на първия собственик от 90-те ,никога не го прехвърих карах го 2-3 години после го подарих със същия талон на близък приятел ,не ми са продаваше като знам че целият беше във "зелени лепенки" т.с. само оргинални части + 3 страници Service Records ама то и вашия маи само за приятели става
                                1x 1.5JZ = 621NM
                                2x 5VZ-FE = 596NM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X