Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota - 18+

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Toyota - 18+

С настоящето искам да споделя в задушевна обстановка няколко 18+ снимки на важна част от бельото на новата ми дружка. Внимание. Снимките са 18+ !!! Призовавам към пълна дискретност !!!

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

Предупредени сте ей !!!

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

Предупредих ви ей !!!

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

Е, големи мъже сме. Ето :

Прочее, както обещано, по всякакви изчисления това коланче е на 18+ години. По-точно на 19.
    Дружката както се вижда е млада, под 20, но това не значи че е неопитна. Колко ги е навъртяла...

265120 мили, казано по нашенски - 425782км.

За съжаление връзката ни ще е краткотрайна, което не значи че не и се радвам. Въпросното събличане беше част от цялостна лека профилактика след запознанството - де що имаше течност, включая промиване на автоматика, раздатка, диференциали, двигател, антифриз, хидравлика. Всичкотоо с Амсоил която марка ми е избраната масларница на тези ширини (в Европа за автомобили вярвам на Мотул). Де що имаше ремък (и прилежащите там водни помпи обтегачи и джунджурии), стартер, компресор на климатика.

В общи линии единственото наистина плачевно бяха гарнитурките на капаците на клапаните. Течаха леко, сменихме ги и добре че се захванахме че бяха станали на кокал и гарнитурки, и уплътненията долу при леглата на свещите, всичко стана на трохи в момента в който видяха въздух. Та и там гарнитурки, уплътнения, лули, кабели и свещи (че и те твърдееха всичките а така и така свалянето на тия капаци се оказа не съвсем като да свалиш капака на Сивик).

По всякакви изчисления с приятелчето с което я правихме - въпросният ремък е оригинален. Колата е поддържана редовно за дребните неща (масла и антифризи, но фактури за смяна на ремък не намерихме, а и водната помпа и всичките обтегачи около нея си бяха Тойота. Документацията по поддръжката си дойде барбар с оригиналната фактура от магазина, колата е влизала редовно за стандартна поддръжка в независими сервизи, май и спирачките са нови, но по-едри неща по двигателя не бяха пипани и сервиз на Тойота е видяла като са я измивали тойотаджии при продажбата.

С цялото ми неразбиране - смятам че за оригинален 19 пардон - 18+) годишен ремъка не изглежда хич зле.

След малко ще споделя снимки на хубавицата и облечена, трябва само първо да я питам
    Последно редактирано от Goblin; 17-03-15, 19:03.
    Издъних се на Тюринг теста

От: Toyota - 18+

~~~ б@хти!

Коментар

Потресен съм....
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Ето я безсрамницата. За протокола - минала е през лек удар някъде долу (мяза ми да е било островче, или лека магистрална целувка). предната гредичка минимално беше опряла в радиатора на климатика (беше направила отпечатък без да го пробие). В началото мислехме че заради това е свален ремъка на климатика и че всичко е изтекло, но като се стигна до разкачване (край промиването на автоматика се мина през някакви самоделни магии с домашни помпички и прочее и доста творчески се разкачваха разни неща) се оказа че е системата е била пълна, а компресора е с блокирала шайба. Прочее компресор сложихме нов (не ми се занимаваше просто). Та с думи прости - бронята е закачена от предишните собственици просто за да има нещо там.

Като всяко интересно нещо - колата си има история, на която всеки горублянски продавач може само да завиди. "Женска" кола е, отвътре освен няколкото килограма втвърдена кока кола и изгубените през различните епохи шишенца лак за нокти намерихме и сълзотворен спрей (в кобурче). Та историята "Карана е само от жена" е вярна, и въпросната се изразява в следното: редовна и кадърна "лека" поддръжка, относително нередовно миене и пълна забрана за чистене отвътре. В общи линии си беше абсолютна кочина.

С много търкане се оправи и придоби нормален вид, но "карано от жена" не значи "не е карано" :

Другото интересно, което се оказа още по-интересно след като разучих (в последствие) за проблемите на този модел (ръжда по рамата в "снежните" щати) , е че дамата е "южнячка". Идва от Тенеси, където зима почти няма, а сол зимата пък - съвем никак:

Приятелчето (което си я прави де, като пиша "правихме" да се чете че аз кибичих) твърди че това по рамата си е оригиналния парафин от завода. Аз не ги разбирам тях работи. Няколкото петънца ръжда които виждам по различните там железарии (които всичките май се появиха от септември насам, след като стана нюйоркчанка - солена соленка) ми вадят очите и имам чувството че колата се разпада. Оня се хили и твърди че рамата е чиста като сълзица и че това са повърхностни ръждици. Също адски страдам понеже като я купувахме по рамата още имаше някакви етикетчета с щрих-кодове които адски ми харесваха, а сега гледам ги няма веч

Както и да е - шефа каза че рамата е чиста. Предвид кефа с който извърши цялата поддръжка измазан до уши при минусови температури - ще му повярвам на честна дума.

Снимките разбира се са от дълъг зимен ден след подгряваща обиколка в добре осолен, окален и освинен квартал. Тенеси остана далеч...

Прочее - това е. Много весело камионче, с много специфично за паркетникосвикналия (моя милост) поведение. Като нищо може и да я задържа, ако си намеря извинение.
        Последно редактирано от Goblin; 17-03-15, 18:10.

Коментар

Една от последните истински.
          Задръжте я.Ще ви се отблагодари ...

Коментар

Вися, вися в джипкаджийски форум и ей го на как лепна вируса.

Коментар

Фоуррънерка Моята единствена любоФФФФ. От колко л@йна ме е измъквала Мисля да си запиша на диск звука на турбото и да си го пускам в шкодата Мога да медитирам на него
              ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Арна е много , но ги нема по нашите земи...тук с тоя мотор само 90/95 от Крузерите..
                0899 шест5313нула
                За всекиго по нещо

Коментар

Приятелчето (което си я прави де.....
                  Като нищо може и да я задържа....
                  Чакай сега - това фоторепортаж ли е, реклама на Тойота ли е, или е похвалване с нова джипка?
                  Нещо ми мяза на последното, ама много заобиколно...

Ако да - чакам да почерпиш!

(прочее, ти само ела, пък тогава ще видим кой кум, кой сват...)

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                    Арна е много , но ги нема по нашите земи...тук с тоя мотор само 90/95 от Крузерите..
                    Мисля че тоя мотор (5vz-fe) излиза 93та година и се е монтирал на Прадо-то от 93та нататък (то тоя рънър май си е на база Прадо). Крузерите от тези години по-вероятно са с предишния 3.0 двигател 3VZ-FE (тоя е 3.4).

Коментар

Гледам гуми има на оферта в нета пьк тая е боса циганка за тоя сняг, 'земи и едни гумета,че там как ви е подкарало снега ще се стопи на трети Август.

И да почерпиш едно крьгче с тоя гнилоч

Мой ред е............
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                        Чакай сега - това фоторепортаж ли е, реклама на Тойота ли е, или е похвалване с нова джипка?
                        Нещо ми мяза на последното, ама много заобиколно...

Ако да - чакам да почерпиш!

(прочее, ти само ела, пък тогава ще видим кой кум, кой сват...)
                        Май само ти си надушил че споменах че колата си има история

Дойде ни приятелче на гости. Спечели зелена карта, дойде да се мести в Щатско. В България е ловец и уазкаджия, но не си пада много по нета та надали е влизал често тук. В един момент в търсенето на работа стана ясно че ще му трябва кола, за да не се ограничава само с центъра. Тръгнахме по обяви - тук ауди, там ауди (апропо - не знам как е в България, но тук при нас НЯМА А6-ца 1999-2003 2.7 битурбо която да НЕ Е с проблеми или в трансмисията, или с изплюта гарнитура), зяпахме, и решихме че за тоя бюджет от 1000-1200 зелени които сме го гласували за кола-работничка няма по-добър избор от въпросното ауди, стига да го намерим с ръчни скорости (тук са непродаваеми освен ако не са ферари или субару). И както зяпам аудитата, оня го гледам че все подсмърча към тия рънъри. Ама така като магнитче. Гледаме 2002ра ауди, той зяпа разни рънъри 92ра-93та.

Изпуснахме една същата като тази, но с 4 цилиндров 2.7 двигател с ръчни скорости. Поболя се. Викам му не страдай, не е била за теб. Което е писано за теб - никой не може да ти го вземе. Прочее в един момент гледаме една зелена като тази, обявата беше "Ела Вълчо, изяж ме": "Продавам си тойотата, трябва да я разкарам от паркинга до неделя, че иначе ще я вдигне паяка и ще ме глобят, стартера не работи, който дойде с ремарке негова е, колата е от Тенеси и няма ръжда по рамата". И оня като ме заръфа - "Звъни, пиши, тая трябва да е". Викам му как ще я изтегляме, сиромашка работа ни платформа ни нищо - вика звъни, ще го мислим.

Звънях, писах - никаква реакция. Продаде се, обявата изчезна. Викам му пак - не е била за теб. Не тъжи.

Намерихме една обява за едно ауди с ръчни, викаме - това ще е, звъня му да ходим да го гледаме, в същия момент гледаме някаква друга бангия рънърка, пак зелена, продава се. Решаваме хайде, ще ходим да видим тойотата и от там аудито на другия ден.

Отиваме да гледаме тойотата, оня един симпатяга, порториканец, значи да ти е кеф да работиш с него. Всичко си казва: аз ги препродавам, няма да те лъжа, взех я оня ден, за еди колко си, сега я продавам за бърз кеш, който дойде той я взима. В двора имаше още две такива, явно си му бяха специалитет и само такива си препродава.

Моя човек легна отдолу (десет вечерта), светна с фенерчето, почнаха някакви мантри "олеле парафина още по рамата, олеле, олеле, тая е". Викам му на оня взимаме я, казвай цена - тоя ми вика не помня на колко я бях обявил, та аз му припомних, и оня сконфузно ми вика "ама да знаеш повече от двеста кинта не мога да ти смъкна" без да го питам нищо...

Тръгваме да гледаме документи - оригиналния талон от оригиналния собственик, да правим прескок, демек уж оня оригиналния я продал на нас, нашия продавач не се явява никъде. Казвам му няма да стане така, това ми е първа кола на старо, знам ли какви са процедурите, искам талон на твое име. Оня го мързи та го боли, та работата се разсъхна. Разбрахме се че оня ще направи талон и аз ще му го платя, но беше ясно че не му се занимава.

Караме на връщане, и моя човек болен направо. Вика ми "... Дай да го натиснем тоя, че няма да свърши грам работа..." - звъннахме му пак, и му казвам "...утре в 7.30 (събота) сме у вас с кофа кафе и те водим примък отмък до КАТ (екивалента де) за талон...". Оня вика добре.

Закарахме го сутринта - отвън едни опашки двеста метра, на оня му се доплака, ако можеше щеше да избяга от колата. Ние двамата - под мишничка като мутри го водим на опашката, а там ченгето вика "ааа, тия дето сте за талони - без опашка, опашката е само за книжки". Минахме за 10 минути, ръц-пръц новия талон, айде шарко-парко, и се отойотихме.

Взехме я, тръгнахме да я правим, и някъде на третия ден ни светна че тая тойота е оная с разваления стартер. Щото толкова ни е акъла, вече до такава степен сме се окопали в нагласата че оная сме я изпуснали, че въобще не правим връзката. Намерихме старата обява, гледаме снимките - тя е бре. Баровеца беше свестил стартера колкото да я продаде. Ние намазахме че минахме без да наемаме платформа, че имаше къде да седи докато оправим документи и номера (зер на улицата да я държиш не може), въобще - всички доволни.

И чак тогава ни светна че колко рънъра от Тенеси ще се продадат за една седмица в щат Ню Джърси - баш един единствен. Ама толкова ни е акъла. Апропо благословен да е щат Ню Джърси че им е отворен КАТ в събота.

Та - когато нещо е писано за теб - никой не може да ти го вземе.

Съответно приятелчето я стегна, намери си работа, сега се прибра в България за няколко месеца по (друга) работа. Имам бойна задача да я продам за да не седи да бездейства, с която задача се заемам само наполовина понеже знам че което е писано... Така или иначе ще се върне пак и пак ще му трябва кола.

Та така. Фоторепортаж е, и реклама, и похвалване, зер колата по документи си е моя, и черпя, черпяяя

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                          Гледам гуми има на оферта в нета пьк тая е боса циганка за тоя сняг, 'земи и едни гумета,че там как ви е подкарало снега ще се стопи на трети Август.

И да почерпиш едно крьгче с тоя гнилоч

Мой ред е............
                          Е идвай де ?!? Продава се тойота, 4рънър, всичко сменено...

Коментар

Честито тогава!!!!!

Карай я!

Коментар

Хаха, с'а ако ми кажеш, че няма нищо дупнишко в тебе, ще излъжеш....при това не само мен, а и целият форум.
                              Ти и телевизор на слепец ще продадеш, малеее, добре че прочетох темата, нищо няма да купя от тебе, нищо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X