По същество проблема е следният-карам въпросната кола с дизелов двигател, 92г.. Същата е оборудвана с гуми за кал, регенерат 235/85/16. До сега нямах проблеми, но от две седмици се появи тресене на предните колела при скорост над 40км по асфалтов път, което е толкова силно, че не удържам волана, при натиск на спирачките тресенето продължава докато падне скоростта на 20км. в час и изглажда, при набиране на скорост се появява отново между 40 и 50км. в час. Прегледахме окачването всичко е здраво. Тресенето се синхронизира между двете предни колела на джипа. Един майстор казва хъб, друг каре, не искам да пипам нещо преди да получа съвет от тук.
Ако някой знае какво конкретно може да е , ще съм много благодарен. Тел. 0888796303
Преди да се появи тресенето, скочих в един коловоз от дясно, помислих, че съм изкривил гума или джанта, за това размених предна дясна, с задна дясна, но нищо не се промени.
Ако някой знае какво конкретно може да е , ще съм много благодарен. Тел. 0888796303
Преди да се появи тресенето, скочих в един коловоз от дясно, помислих, че съм изкривил гума или джанта, за това размених предна дясна, с задна дясна, но нищо не се промени.
Коментар