Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Светна ми лампа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Светна ми лампа

На Тойотата ми светна лампа на таблото за наличие на вода в нафтата модела е Хай Лукс 2009г. 3 хиляди дизел, смених горивния филтър но лампата продължава да свети, да знаете как се гаси тази лампа?

Прилагам и снимка на лампата.

От: Светна ми лампа

Най-вероятно ти е записала грешка в компа и трябва да я изтриеш за да загасне.
    Honda XL600LM, 1987
    Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
    Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003

Коментар

То това е ясно, но как да стане това без да ходя в сервиз или е неизбежно ходенето до такъв.

Коментар

Поръчай си от ибей блутуут OBD II модул (10ина долара) и после си дърпаш Торк Про приложение на телефона. Имаш възможност да триеш и четеш грешки с него.

Коментар

Би ли ми дал линк, че не го намирам.

Коментар

Първоначално публикуван от mir777 Преглед на мнение
            То това е ясно, но как да стане това без да ходя в сервиз или е неизбежно ходенето до такъв.
            Трудна работа за сравнително нова машина.

От доста време колите си искат оторизиран сервиз.
            Защо ли карам стари дъргели?

Коментар

Ето ти линк - има много търговци - само провери дали пращат до България.
              http://www.ebay.com/itm/Mini-ELM327-...-/300870978320

Коментар

Моята е 2005 и върви екстра. На един авер Хюндай ван къде 2008-9 - си го върза и прочете / изтри кода sans проблеми.
                За всеки случай виж дали ти е такава буксата на колата. Наистина зная че някой от по-новите имат различни.

Коментар

На Ленд круизер 200 се гаси без КОМП. Даваш на контакт, без да палиш, изваждаш буксата на филтъра гасиш контакта включваш я и гршката е изчистена. Опитай все пак един и същи ги е правил!

Коментар

За това говорим нали http://www.dhgate.com/product/mini-v...0-1|2241893570 от този е с безплатна доставка.

Коментар

Ще го пробвам.

Коментар

За това говорим нали www.dhgate.com/product/mini-v1-5-elm327-elm-327-obd2-bluetooth-interface/161135737.html#s1-0-1|2241893570 от този е с безплатна доставка.

Това е, да. Проблема на тия е времето за доставка - ако ти се чака, ок.
                        Пиши после как си решил проблема.

Коментар

Ще го пробвам.
                          Пробвай го. Преди време имах същата случка с 2.5 и стана. Не помня точно какво се правеше и по колко пъти, но е като описаното от колегата. Пак някакъв такъв начин имаше и като светне "oil change". Поразтърси се из темите тук, някой беше описал доста такива методи с лампите по таблото. Погледни си и мануала. Май там трябва да има информация.

Коментар

За други сблъскали се с тази ситуация ето как се оправя:

Контакта положение- Изключен!!!
                            1.Изключва се куплунга на датчика.
                            2 .Контакт....и само контакт
                            3.Между 3 и 60 секунди след подаване на контакт се закача куплунга на датчика...който трябва да остане поне 3 секунди включен.
                            4. Премахва се контактът от контактният ключ и се изчаква 10 секунди.
                            5. Следва -Контакт и запалване и .......

Коментар

Източи си от пробката филтъра или ако искаш го смени грешката изчезва сама.
                              ТЛК FJ40,FJ55,FJ70,FJ73-4.2 1-hz+TURBO Удоволствието да караш TOYOTA.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X