Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хардтоп за Хайлукс 2010" doble cab - съвместимост с други марки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хардтоп за Хайлукс 2010" doble cab - съвместимост с други марки

Здравейте колеги, имам една много голяма драма, че купих две Тойоти Хайлукс, едната е с Хардтоп, но другата не е . Понеже втората е за малко по-бюджетна работа ми се иска да не купувам чисто нов хардтоп. Има доста добри оферти в интернет, но не са за Тойота. Мисълта ми е някой сблъсквал ли се е с точните габарити и захващания в товарния отсек. Дали от Навара и тн... би могло да стане хардтоп и пластмасов леген ? На много места се обаждах, кълнат се, че ще станат, но, ако запаля Тойотката и отида до Стара Загора и не стане обещания артикул, ще ми стане много тъпичко. За това се обръщам към вас
    ТКЗС за цял живот

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%82_%D0%BD%D0%B0_%D0%94%D1%8A%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D0%9A%D1%80%D1%8E%D0%B3%D0%B5%D1%80

От: Хардтоп за Хайлукс 2010" doble cab - съвместимост с други марки

Наварата е мааааалко по-тясна от хайлукса. Имам хард топ за Навара '99-06 дабъл кап, и ако ти се разхожда до Камбаните ела да го пробваме, пък ако стане газ към Ст. Загора

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
      Наварата е мааааалко по-тясна от хайлукса. Имам хард топ за Навара '99-06 дабъл кап, и ако ти се разхожда до Камбаните ела да го пробваме, пък ако стане газ към Ст. Загора
      Благодаря много колега, в сряда ще реша какво ще я правя тази тойота. Ако останат плановете ми за хардтоп, ще те потърся за проба Ще почерпя
      ТКЗС за цял живот

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%82_%D0%BD%D0%B0_%D0%94%D1%8A%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D0%9A%D1%80%D1%8E%D0%B3%D0%B5%D1%80

Коментар

Коментар

В крайна сметка поръчах нов леген, който е за открито товарно пространство(над борда). Купих и на Керибой едно меко покривало и така ще е....
          В Дарикарс бяха достатъчно изчерпателни с отговорите за товарните размери на Л200, Хилукс, Навара и тн...
          Л200 новите не стават, то е ясно, защото са като бременни хлебарки и хардтопът е с голям ъгъл откъм кабината, Амарок на фолксваген пък е с конусно товарно помещение - в началото тясно - в края навътре към кабината се разширява. Наварата пък е с по-тесни габарити и всички са по-къси от Тойотата. Все пак може да се направи цигания с всичко, но аз не бих съсипал автомобила...

Жорка, ако се засечем някъде ще почерпя
          ТКЗС за цял живот

Коментар

Колега доволен ли си от мекото покривало?

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0600.jpg
Прегледи:1
Размер:111.8 КБ
ID:5645198Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0601.jpg
Прегледи:1
Размер:102.7 КБ
ID:5645199 имам това на разположение (имам предвид капака ) - African Outback ,ползван е 3 години , запазен без дефекти и удари .Лесно се слага .Ако имаш желание да го видиш - пиши на ЛС ,ще ти дам тел за контакт .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X