Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Rav 4 предно предаване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Rav 4 предно предаване

Здравейте колеги.
    Не знам дали тука е правилното място за темата.
    Вчера закупих рав4 2008година 2.4 автомат американско изпълнение. Много читава кола много и се радвах до днес когато нещо ме бъзикна и легнах от долу. Оказа се че равката е с предно предаване само. Обадих се на продавача и попитах кво става. Той каза че ми е казал че не е 4х4 и найстина така беше. Аз му казах че няма равка 4х4 а са 2х2 и той нищо не каза но това е друга тема. Да съм гледал. Та въпроса ми е след като не е 4х4 какво е това "L" на скоростния лост. И какво включва-изключва бутона Auto LSD на таблото където по принцип е бутона за блокажа?
    Благодаря на всички колеги отзовали се.

От: Rav 4 предно предаване

При автоматите L (не само за конкретната кола а изобщо) обикновенно ограничава автомата да не превключва на по-висока предавка от 1 (или 1 и втора). Погледни си в User Manual-там ще го пише. Пише и кога се ползва (стръмно спускане за да използваш двигателя като спирачка, теглене при трудни условия когато не искаш автомата да подскача постоянно нагоре-надолу по предавките....).
    Toyota Land Cruiser BJ70 1985
    Lexus LS430

Коментар

От: Rav 4 предно предаване

Ок мерси. Остава да ми каже и някой за копчето LSD че нещо ми е трудно да си преведа мануала точно. И друго. Има ли вариант да се направи външния термометър да показва в Целзий а не Фаренхайт и милите в километри че ми е зор пресмятането

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X