Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шнорхел за 70-ка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Шнорхел за 70-ка

Хубаво е да е както си е, освен ако не си в гората, тогава я обръщаш да не закачаш клони.

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
      Хубаво е да е както си е, освен ако не си в гората, тогава я обръщаш да не закачаш клони.
      Да, и когато вали също ще я обръщам назад.
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Радо обърни го настрани , ще си различен
        2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
        ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Ето снимките, с малко закъснение.

0878 23 58 34- Радо

Коментар

Радо дай да покараме Горски па тя гората ще си я обърне главата на където иска !Поздрави Тони добре е станала,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Коментар

Ааа,тя влезе ли в гората,главата на шнорхела ще му е последния проблем
              LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
              Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от totev78 Преглед на мнение
                Радо дай да покараме Горски па тя гората ще си я обърне главата на където иска !Поздрави Тони добре е станала,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
                Ми, айде де. Ама ти на тая Витара май си и заварил ремаркето отзад, че като гледам тя все с него. Шегувам се, редно е да направим някой излет, само да се оправи времето.

Белов, шнорхелът вече изяде доста бой от клоните и за сега е учудващо здрав.
                0878 23 58 34- Радо

Коментар

Аз съм виждал няколко Китайски шнорхела как стават на парчета от дървета,пластмасата им е ниско качество и при тва старее бързо,става много твърда,тя по принцип си няма качества да се криви като на оригиналните шнорхели,но ако питаш мене и те нямат работа в гората,по скоро са за дълги преходи и запрашеност,не на последно място и визия за пред кафето,аз моя го махам щот минах на бира...
                  LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                  Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Ако беше пуснал шнорхела по-рано, можеше сега да е в Троян.
                    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Главата е хубаво да си я държиш напред при хубаво време, за да влиза силна стуря въздух към двигателя и горенето става по - мазно От време на време забравям и при дъжд да я обръщам на зад и не съм имал локва във филтъра, но като цяло е хубаво да я въртиш. По главата има 4 отвора в основата, които са направени по подобие на главите на сафари и те са с цел отвеждане на попадналата в главата вода навън. Също така китайските шнорхели се правят от LLDPE пластмаса, която се използва и за производството на Safari шнорхелите. Затова и търговците казват, че са ползвани същите материали. Подпирал съм се на дърво с шнорхела и не съм имал проблеми. Карай си джипката и не го мисли
                      GSM: 0898 554713
                      Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Първоначално публикуван от Митков - bulextreme.com Преглед на мнение
                        Главата е хубаво да си я държиш напред при хубаво време, за да влиза силна стуря въздух към двигателя и горенето става по - мазно От време на време забравям и при дъжд да я обръщам на зад и не съм имал локва във филтъра, но като цяло е хубаво да я въртиш. По главата има 4 отвора в основата, които са направени по подобие на главите на сафари и те са с цел отвеждане на попадналата в главата вода навън. Също така китайските шнорхели се правят от LLDPE пластмаса, която се използва и за производството на Safari шнорхелите. Затова и търговците казват, че са ползвани същите материали. Подпирал съм се на дърво с шнорхела и не съм имал проблеми. Карай си джипката и не го мисли
                        Така и правя- само при дъжд обръщам шапката назад.
                        Благодаря.
                        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
                          Така и правя- само при дъжд обръщам шапката назад.
                          Няма нужда.
                          Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                          Drag Grand Canyon Daily
                          Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                          LZ1JYM

Коментар

Понякога го обръщам и в гората, защото клоните го удрят и го кривят настрани. А при дъжд- обръщам го за всеки случай, но щом казваш, че няма нужда.
                            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Онзи ден, един клон удари главата на шнорхела и счупи решетката отпред. Някой знае ли откъде мога да си намеря нова?
                              0878 23 58 34- Радо

Коментар

Има ги в Гладиатор и във Вромос.
                                Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
                                Стефан Арзатов

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X