Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ДА СЕ ВКЛЮЧА И АЗ ВЪВ ФОРУМА ТОЙОТА !!!
Свий
X
-
ДА СЕ ВКЛЮЧА И АЗ ВЪВ ФОРУМА ТОЙОТА !!!
Ето това е моята Тойота Хайлукс 3.0 D4D .. за месец навъртях 3000 км и съм много доволен .По трудни терени не е излизала още но всичко с времето си !!! За тая година тойота пак е сред първите места по надежност надявам се това да не са само маркетингови писания !!! много без аварийни километри на колегите от форума
Тагове: Няма
-
От: ДА СЕ ВКЛЮЧА И АЗ ВЪВ ФОРУМА ТОЙОТА !!!
Добре дошъл, Честито и много безаварийни и на теб, а и зима иде та ще я изпробваш, само хубави гуми да има....0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
-
Прав си колега за зимата >>вчера от Магазина на Тойота във Варна ми предложиха няколко варианта зимни гуми и като му дойде времето ще се купуват ..ако някой има желание може да ме насочи за зимни гуми с добри показатели ..преди няколко дена карах по плажя със заводските гуми нямах никъв проблем -даже не се наложи да намалям налягането в тях с 29psi вървеше стабилно ..спирах -тръгвах - трактор не съм викал за помощ )))). а може ли някой да ми каже точно на тоя Хайлукс какви диференциали се блкират ...в момента го карам само на задно 2H като включа 4H(какво се случва)и когато е на 4L ???!! колата има електронно блокиране на задния диференциал ..мерси за инфото предварително ...Нов съм може и глупави въпроси да задавам -ако е така Извинявам се !!
Коментар
-
Първоначално публикуван от mack1506 Преглед на мнение... за месец навъртях 3000 км и съм много доволен .По трудни терени не е излизала още но всичко с времето си !!!
Коментар
-
Бравос , Честито,
ама не така,
Така ли я купи или хард топа и хрома ги накичи после,
Как са шумовете в купето, скърца ли вие ли при висока скорост,
Става ли за скорости около 130
Ако си автоматик, как се държи,
Какви блокажи има стандартно,
Друго, .. .. ... ..Т5
Crossrunner
Коментар
-
По колата нище не съм слагал допълнително ..Както я купих от магазина ! За шумове ,скърцане няма никакви -при 120 -130 се държи нормално на пътя ,пробвах я със 180км/h също без шумове излишни..Обурудването е възможно най високото от предлаганото за България (без кожа)! 4 ел.стъкла,климатроник,голям сензорен дисплей на таблото,задна камера, система против поднасяне в завой -много интерсно работи -пробвах я няколко пъти ))за диференциалите моята е с електронно блокиране ,5 скорости също и 2H,4H и 4L.текстилен салон. Колеги имам въпрос към вас -за какво е позицията N на малкото лостче при ръчна скоростна кутия там където са 2H,4H и тн.каква роля изпълнява и в какви случай се поставя на N???
Коментар
-
Много е хубава. Честито и много безаварийни.ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Първоначално публикуван от mack1506 Преглед на мнениеПрав си колега за зимата >>вчера от Магазина на Тойота във Варна ми предложиха няколко варианта зимни гуми и като му дойде времето ще се купуват ..ако някой има желание може да ме насочи за зимни гуми с добри показатели ..преди няколко дена карах по плажя със заводските гуми нямах никъв проблем -даже не се наложи да намалям налягането в тях с 29psi вървеше стабилно ..спирах -тръгвах - трактор не съм викал за помощ )))). а може ли някой да ми каже точно на тоя Хайлукс какви диференциали се блкират ...в момента го карам само на задно 2H като включа 4H(какво се случва)и когато е на 4L ???!! колата има електронно блокиране на задния диференциал ..мерси за инфото предварително ...Нов съм може и глупави въпроси да задавам -ако е така Извинявам се !!
4Н - Включва и предния мост като пак остава на висока скорост но не ти препоръчвам да я караш на тази позиция при сух терен. С две думи този пикап е "парт тайм"
4L - Включва понижаваща предавка в раздатъчната ти кутия която е е предвидена за теглене на тежки товари или справяне със стръмни наклони или големи препятствия.
N - е неутрална няма предаване на въртящ момент към карданите
Коментар
-
Здравейте, и аз се включвам във форума. Не знам дали на точното място. Карам Тойота 3000 кубика, но имам въпрос към Лексус 450h, 250 к.с. хибрид. Как му се изчислява данъка? Не е ли много 1000лв за 2013г?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар