Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДА СЕ ВКЛЮЧА И АЗ ВЪВ ФОРУМА ТОЙОТА !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ДА СЕ ВКЛЮЧА И АЗ ВЪВ ФОРУМА ТОЙОТА !!!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:georg5.jpg
Прегледи:3
Размер:279.4 КБ
ID:6026395Натиснете снимката за да я уголемите

Име:georg2.jpg
Размер:231.5 КБ
ID:6026396Натиснете снимката за да я уголемите

Име:eorg4.jpg
Размер:224.3 КБ
ID:6026397Натиснете снимката за да я уголемите

Име:georg1.jpg
Прегледи:2
Размер:252.3 КБ
ID:6026398 Ето това е моята Тойота Хайлукс 3.0 D4D .. за месец навъртях 3000 км и съм много доволен .По трудни терени не е излизала още но всичко с времето си !!! За тая година тойота пак е сред първите места по надежност надявам се това да не са само маркетингови писания !!! много без аварийни километри на колегите от форума

От: ДА СЕ ВКЛЮЧА И АЗ ВЪВ ФОРУМА ТОЙОТА !!!

Добре дошъл, Честито и много безаварийни и на теб, а и зима иде та ще я изпробваш, само хубави гуми да има....
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Коментар

Прав си колега за зимата >>вчера от Магазина на Тойота във Варна ми предложиха няколко варианта зимни гуми и като му дойде времето ще се купуват ..ако някой има желание може да ме насочи за зимни гуми с добри показатели ..преди няколко дена карах по плажя със заводските гуми нямах никъв проблем -даже не се наложи да намалям налягането в тях с 29psi вървеше стабилно ..спирах -тръгвах - трактор не съм викал за помощ )))). а може ли някой да ми каже точно на тоя Хайлукс какви диференциали се блкират ...в момента го карам само на задно 2H като включа 4H(какво се случва)и когато е на 4L ???!! колата има електронно блокиране на задния диференциал ..мерси за инфото предварително ...Нов съм може и глупави въпроси да задавам -ако е така Извинявам се !!

Коментар

Първоначално публикуван от mack1506 Преглед на мнение
        ... за месец навъртях 3000 км и съм много доволен .По трудни терени не е излизала още но всичко с времето си !!!
        Честито! Много хубаво камьонче 4х4, ама с "излизането по трудни терени", ако го мислиш в тоя вид, е абсурд. Другия вариянт е да го прежалиш и да го вкараш, и "трудния терен" от само себе-си ще ти покаже какво е излишно ...

Коментар

Бравос , Честито,

ама не така,

Така ли я купи или хард топа и хрома ги накичи после,
          Как са шумовете в купето, скърца ли вие ли при висока скорост,
          Става ли за скорости около 130
          Ако си автоматик, как се държи,
          Какви блокажи има стандартно,

Друго, .. .. ... ..
          Т5
          Crossrunner

Коментар

По колата нище не съм слагал допълнително ..Както я купих от магазина ! За шумове ,скърцане няма никакви -при 120 -130 се държи нормално на пътя ,пробвах я със 180км/h също без шумове излишни..Обурудването е възможно най високото от предлаганото за България (без кожа)! 4 ел.стъкла,климатроник,голям сензорен дисплей на таблото,задна камера, система против поднасяне в завой -много интерсно работи -пробвах я няколко пъти ))за диференциалите моята е с електронно блокиране ,5 скорости също и 2H,4H и 4L.текстилен салон. Колеги имам въпрос към вас -за какво е позицията N на малкото лостче при ръчна скоростна кутия там където са 2H,4H и тн.каква роля изпълнява и в какви случай се поставя на N???Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0541.jpg
Прегледи:1
Размер:157.0 КБ
ID:5518432 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0530.jpg
Прегледи:1
Размер:76.8 КБ
ID:5518433

Коментар

Много е хубава. Честито и много безаварийни.
              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
              0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от mack1506 Преглед на мнение
                Прав си колега за зимата >>вчера от Магазина на Тойота във Варна ми предложиха няколко варианта зимни гуми и като му дойде времето ще се купуват ..ако някой има желание може да ме насочи за зимни гуми с добри показатели ..преди няколко дена карах по плажя със заводските гуми нямах никъв проблем -даже не се наложи да намалям налягането в тях с 29psi вървеше стабилно ..спирах -тръгвах - трактор не съм викал за помощ )))). а може ли някой да ми каже точно на тоя Хайлукс какви диференциали се блкират ...в момента го карам само на задно 2H като включа 4H(какво се случва)и когато е на 4L ???!! колата има електронно блокиране на задния диференциал ..мерси за инфото предварително ...Нов съм може и глупави въпроси да задавам -ако е така Извинявам се !!
                2Н - Само заден мост "Н" идва от HIGH или на български висока в случая висока скорост
                4Н - Включва и предния мост като пак остава на висока скорост но не ти препоръчвам да я караш на тази позиция при сух терен. С две думи този пикап е "парт тайм"
                4L - Включва понижаваща предавка в раздатъчната ти кутия която е е предвидена за теглене на тежки товари или справяне със стръмни наклони или големи препятствия.
                N - е неутрална няма предаване на въртящ момент към карданите

Коментар

Здравейте, и аз се включвам във форума. Не знам дали на точното място. Карам Тойота 3000 кубика, но имам въпрос към Лексус 450h, 250 к.с. хибрид. Как му се изчислява данъка? Не е ли много 1000лв за 2013г?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X