Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Реле за подгрев на свещи за ТЛК 70

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Реле за подгрев на свещи за ТЛК 70

Здравейте. Някой може ли да ми покаже къде се намира релето за подгрев на свещите на ТЛК 70 мод 86, мотор 2ЛТ. Гадното реле лятото не работи и грее свещите на топъл мотор преди да запали докато не дадеш стартер , а зимата сякаш нарочно изключва малко преди да стане подходящо за палене. Свещите са 6 волтови, греят се на две степени доколкото съм запознат. Благодаря предварително.

От: Реле за подгрев на свещи за ТЛК 70

Имах подобен проблем на едно Исузу,но проблема е в датчика,не е в релето.
    JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

В релето-таймер беше при мен проблема при две Тойоти. Май се намираше зад жабката, но не съм сигурен. Струваше преди години около 600 лева, и аз го замених с бутон и реле.
      Симптомите при мен бяха, че не изключваше ниския волтаж въобще, и свещите горяха.

Коментар

Виж първо датчика във всмукателния колектор (дето му викат 5-та, подгряваща свещ).
        А тези простотии се правят от името на всички ни.
        Даника
        Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Смених 5-тата / резисторната / свещ. Релето тръгна, вече изключва след няколко секунди. Изчезна обаче вторият подгрев, който до сега нагряваше свещите около 2 минути след изключването на първото реле и старта на мотора. Дали причината е, че не е достатъчно студено още.....???

Коментар

Еми да де. И вече не и викай свещ,знаеш какво е.
            А тези простотии се правят от името на всички ни.
            Даника
            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X