Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Новото предизвикателство Toyota HJ61
Свий
X
-
От: Новото предизвикателство Toyota HJ61
Ехеееее,браво Ице!Добре,че ги пусна тия снимки да се порадвам малко,че те умислих кво ша прайш с тез гумета.Стоят перфектно!LZ2IZ,DUTY for DUTY[/B] PAJERO 3,5 v6
Анти-социалното поведение е признак на интелигентност в един свят, пълен с конформисти!
Коментар
-
Първоначално публикуван от vankata_fly Преглед на мнениеЕхеееее,браво Ице!Добре,че ги пусна тия снимки да се порадвам малко,че те умислих кво ша прайш с тез гумета.Стоят перфектно!.. даже и се балансираха с изключително малко тежести .
Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеДобре са! Но и по-големи няма да откаже!Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
Коментар
-
Трябва да мисля нещо за спирачките , спира ,но ми се иска нещо повече .
Отзад е на барабани и може да си остане така ,но отпред ще иска нови по големи дискове и спирачни апарати .
Някой играл ли го е този филм ? От 80-ка нещо ?Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
Коментар
-
Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнениеТрябва да мисля нещо за спирачките , спира ,но ми се иска нещо повече .
Отзад е на барабани и може да си остане така ,но отпред ще иска нови по големи дискове и спирачни апарати .
Някой играл ли го е този филм ? От 80-ка нещо ?
Ето линк, има и снимки
http://forum.ih8mud.com/threads/4run...ll-pics.84730/
УспехToyota Land Cruiser BJ70 1985
Lexus LS430
Коментар
-
Първоначално публикуван от giavol Преглед на мнениеЦели сфери от 7,,,,,,,серия,с дискове,супорти и .............?
Най-вероятно ще е спирачна помпа от 4рънар (23.8мм) срещу 22.2 на 60-та , спирачните апарати ще ги мисля като събера една кофа от моргатаToyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
Коментар
-
На 80-та серия в по късните години са монтирани по големи спирачки , по добре е от такава да се търси . Освен това дисковете на 80 серия директно си пасват на главините на 60-ката , проблема ще са захватите на апаратите и отзад ръчната спирачка , която е с челюсти вътре в диска . Според мен ако се намери донор със всички части без много усилия ще успееш да насадиш всичко на твоята . Спирачната помпа я остави за накрая , ако има нужда тогава си пускай този таралежпрез годините на доста коли съм подобрявал спирачките и само на една се наложи да търсим решение на пропадащ педал с помпа с друг диаметър .
2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg
Коментар
-
Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнениеНа 80-та серия в по късните години са монтирани по големи спирачки , по добре е от такава да се търси . Освен това дисковете на 80 серия директно си пасват на главините на 60-ката , проблема ще са захватите на апаратите и отзад ръчната спирачка , която е с челюсти вътре в диска . Според мен ако се намери донор със всички части без много усилия ще успееш да насадиш всичко на твоята . Спирачната помпа я остави за накрая , ако има нужда тогава си пускай този таралежпрез годините на доста коли съм подобрявал спирачките и само на една се наложи да търсим решение на пропадащ педал с помпа с друг диаметър .
Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
Коментар
-
Изпадна ми вътрешният охладител ,маркучите+ дехидратор, Джими ме уреди с компресор и реших да слагам климатик на Тойотката , но липсва радиатор - какъв масов радиатор мога да ползвам ?
П.п Наличните части са от Тойота ЛК70Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
Коментар
-
Това, за което се сещам, че може да пасне е Паджеро2. Там радиаторът е дори месингов. Не се прецаквай да сложиш алуминиев.
На моята 60-тка има и регулируемо от таблото ТРВ, което дава възможност за директно регулиране на температурата на изпарение. Дядото на климатроника. Ако си намериш такова за R134 е много добре.
Филтър-дехидратора направо го сменяй, без да се замисляш."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар