Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новото предизвикателство Toyota HJ61

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Новото предизвикателство Toyota HJ61

Вече сме обути в 35-ци

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8964.jpg
Прегледи:1
Размер:156.2 КБ
ID:5681765

Име:IMG_8966.jpg
Размер:147.6 КБ
ID:5681766

Име:IMG_8967.jpg
Размер:138.9 КБ
ID:5681767

Име:IMG_8968.jpg
Размер:215.5 КБ
ID:5681768

... но най добре ще и стоят 38-ци
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Ехеееее,браво Ице!Добре,че ги пусна тия снимки да се порадвам малко,че те умислих кво ша прайш с тез гумета.Стоят перфектно!
      LZ2IZ,DUTY for DUTY[/B] PAJERO 3,5 v6
      Анти-социалното поведение е признак на интелигентност в един свят, пълен с конформисти!

Коментар

Първоначално публикуван от vankata_fly Преглед на мнение
        Ехеееее,браво Ице!Добре,че ги пусна тия снимки да се порадвам малко,че те умислих кво ша прайш с тез гумета.Стоят перфектно!
        Перфектни са Ванка .. даже и се балансираха с изключително малко тежести .

Коментар

Добре са! Но и по-големи няма да откаже!
          Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
            Добре са! Но и по-големи няма да откаже!
            До година други ,по-големи

Коментар

Трябва да мисля нещо за спирачките , спира ,но ми се иска нещо повече .
              Отзад е на барабани и може да си остане така ,но отпред ще иска нови по големи дискове и спирачни апарати .
              Някой играл ли го е този филм ? От 80-ка нещо ?

Коментар

Най лесно ще ти се напаснат , но ще ти е нужен донор със всички необходими части
                2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнение
                  Трябва да мисля нещо за спирачките , спира ,но ми се иска нещо повече .
                  Отзад е на барабани и може да си остане така ,но отпред ще иска нови по големи дискове и спирачни апарати .
                  Някой играл ли го е този филм ? От 80-ка нещо ?
                  Чел съм за апарати от 4рънар(не знам за годината, но са от по-късните версии с по-големия диск) и мастър цилиндър от Тойота Т100. Пробвай Гугъл какво ще изкара за тях.

Ето линк, има и снимки

http://forum.ih8mud.com/threads/4run...ll-pics.84730/

Успех
                  Последно редактирано от vento5; 23-09-15, 05:20. Причина: Добавяне на линк
                  Toyota Land Cruiser BJ70 1985
                  Lexus LS430

Коментар

Благодаря за инфото

Коментар

Цели сфери от 7,,,,,,,серия,с дискове,супорти и .............?
                      Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Първоначално публикуван от giavol Преглед на мнение
                        Цели сфери от 7,,,,,,,серия,с дискове,супорти и .............?
                        По програмите за авточасти 7-ма серия няма с по големи дискове от 6-та .

Най-вероятно ще е спирачна помпа от 4рънар (23.8мм) срещу 22.2 на 60-та , спирачните апарати ще ги мисля като събера една кофа от моргата

Коментар

На 80-та серия в по късните години са монтирани по големи спирачки , по добре е от такава да се търси . Освен това дисковете на 80 серия директно си пасват на главините на 60-ката , проблема ще са захватите на апаратите и отзад ръчната спирачка , която е с челюсти вътре в диска . Според мен ако се намери донор със всички части без много усилия ще успееш да насадиш всичко на твоята . Спирачната помпа я остави за накрая , ако има нужда тогава си пускай този таралеж през годините на доста коли съм подобрявал спирачките и само на една се наложи да търсим решение на пропадащ педал с помпа с друг диаметър .
                          2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                          ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
                            На 80-та серия в по късните години са монтирани по големи спирачки , по добре е от такава да се търси . Освен това дисковете на 80 серия директно си пасват на главините на 60-ката , проблема ще са захватите на апаратите и отзад ръчната спирачка , която е с челюсти вътре в диска . Според мен ако се намери донор със всички части без много усилия ще успееш да насадиш всичко на твоята . Спирачната помпа я остави за накрая , ако има нужда тогава си пускай този таралеж през годините на доста коли съм подобрявал спирачките и само на една се наложи да търсим решение на пропадащ педал с помпа с друг диаметър .
                            Последното поколение на 4Рънер има с по големи дискове и спирачни апарати .. ще потърся първо от тях .

Коментар

Изпадна ми вътрешният охладител ,маркучите+ дехидратор, Джими ме уреди с компресор и реших да слагам климатик на Тойотката , но липсва радиатор - какъв масов радиатор мога да ползвам ?

П.п Наличните части са от Тойота ЛК70
                              Последно редактирано от New hope; 11-12-15, 18:35. Причина: добавяне на текст

Коментар

Това, за което се сещам, че може да пасне е Паджеро2. Там радиаторът е дори месингов. Не се прецаквай да сложиш алуминиев.
                                На моята 60-тка има и регулируемо от таблото ТРВ, което дава възможност за директно регулиране на температурата на изпарение. Дядото на климатроника. Ако си намериш такова за R134 е много добре.
                                Филтър-дехидратора направо го сменяй, без да се замисляш.
                                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X