Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новото предизвикателство Toyota HJ61

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Новото предизвикателство Toyota HJ61

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
    Аз сега съм на вълна оправяне на екскрементите на талантливите тенекеджия и бояджия през които колата е минала.
    Свали ли купето ?
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Не мисля да го свалям. По шасито няма работа по купето по-скоро махане на "кръпките" от разни тенекеджии. Махнах кита от тавана и се оказа че ламарината си е здрава и гладка. Така и не мога да разбера защо беше обстойно шпаклован. Отрязах праговете и "тестисите зад задните колела.
      Ще я бъде, но виждането ми за изкърпване е различно - а именно - сгънати на абкант нови греди, рязане до абсолютно здраво и челна заварка.
      Радвам се за оборотомера ти. В крайна сметка от какво сложи сензор?
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Нямам представа от каква кола е - намерих го във един чувал с датчици в една морга . На дебелина е колкото оригиналния (частта която влиза в камбаната) , отрязах моя датчик , разпробих го и вградих новия , след това проба и залепване със ПУ силикон. Моя таван и той беше омазан яко с кит
        Последно редактирано от New hope; 01-06-14, 22:36.

Коментар

Аз съм там някъде....Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_DSC0420.jpg
Прегледи:1
Размер:140.7 КБ
ID:5593089Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_DSC0398.jpg
Размер:118.5 КБ
ID:5593079Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_DSC0397.jpg
Размер:134.6 КБ
ID:5593080Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_DSC0418.jpg
Размер:104.4 КБ
ID:5593085Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_DSC0417.jpg
Размер:96.0 КБ
ID:5593083Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_DSC0399.jpg
Размер:136.4 КБ
ID:5593081Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_DSC0400.jpg
Размер:103.6 КБ
ID:5593082Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_DSC0421.jpg
Размер:110.6 КБ
ID:5593094Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_DSC0423.jpg
Размер:120.5 КБ
ID:5593097Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_DSC0425.jpg
Размер:83.5 КБ
ID:5593101

Коментар

Браво Ники .... ще стане , време и труд трябва .
            Аз направих донякъде спалнята за Тойотката

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_7300.jpg
Размер:113.0 КБ
ID:5593109

Име:IMG_7301.jpg
Размер:135.8 КБ
ID:5593110

Име:IMG_7302.jpg
Размер:126.4 КБ
ID:5593111

Име:IMG_7303.jpg
Размер:135.8 КБ
ID:5593112

Бай Стругар настърга полиуретана и утре ще сменям втулките на ресорите .

Коментар

Аз и направих още багажници по един в пода и по един във всеки калник.
              При мен спалнята си е готова. Ти задна седалка нямаш ли?

Коментар

Аз и направих още багажници по един в пода и по един във всеки калник.
                При мен спалнята си е готова. Ти задна седалка нямаш ли?
                Имам задни седалки , но за сега ще си я карам само със две.

Коментар

Ако мога да се набутам между шамарите като бивш собственик на две. Ники, заварките не ги търкай, а ги боядисай така. Христо, разкарай мокета и ако ще оставяш тоя талашит го импрегнирай с нещо и много лак, че запозва да се раздува от влагата и да се троши.
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Мите, какво те кара да мислиш, че ще ги търкам. Пръскам върху тях с цинков спрей. Минавам ги само с телена четка.
                    Режа до абсолютно здрава ламарина и гъна на абкант нови.
                    Направих нови плитки прагове от 1.5 ламарина. Махнах и досадните израстъци, зад задната гума, които служат само за да тежат и гният. На тяхно място съм направил кутии 40х50х12см, за колумбийско карго За капаци ползвам едни гофрирани дебели ламарини с торсионни затварящи пружини от задни седалки на Експлорър. (поне нещо използваемо има от него).
                    Защо Ицо да маха мокета. При мен поне има дебел слой кокосови влакна под него, които не позволяват да се задържа влага и се вентилира добре. В моя случай, въпреки мокета подът си е читав. Проблем бяха праговете и най-вече шпакловката с кит, която неизвестен за мен Талант е направил върху здрава ламарина.
                    Имам (не съвсем сигурни) сведения че Тойотата е поддържана в известен във форума сервиз. Мисля, че е крайно време собственикът му да смени хобито...
                    Ице, куките искаха да ме спрат от движение, защото съм махнал седалките от багажника на Паджерото. Трябва поне нещо да симулира седалки. Сложи надуваеми Полиуретани и аз съм сложил, без бай Стугар, щото си имам струг
                    Последно редактирано от Scrapheap; 13-06-14, 20:29.

Коментар

Много гадинки живеят в тоя кокос и няма съхнене. На тези има и още за рязане по предните калници, ама гледам, че при теб са отпаднали по естествен път.
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Аз ги изрязах от предните калници. Там точно бяха здрави. просто не пасват на новите прагове. Ще ми се да имам нов преден ляв калник, че наличният не ме кефи и за да си спестя работа. На всички калници отстранявам подгъва на веждите, за да не събира кал. Така съм направил и на Трупъра и си е много добре.
                        В кокоса при мен не се наблюдава никаква гад и е в наистина добро здраве. Липсва ми и задният отоплител, а за жалост ми е важен. Смених и горната греда на тавана - тази, която носи вратата на багажника.

Коментар

Монтирах новите тампони

Име:IMG_7304.jpg
Размер:113.3 КБ
ID:5593310

Име:IMG_7305.jpg
Размер:104.6 КБ
ID:5593311

А ето и руските боклуци които сложих докато набавя и направя полиуретановите тампони

Име:IMG_7306.jpg
Размер:152.8 КБ
ID:5593312

Име:IMG_7307.jpg
Размер:140.8 КБ
ID:5593313

Име:IMG_7308.jpg
Размер:135.7 КБ
ID:5593314

изминал съм със тях не повече от 100 километра без да са виждали черен път ..... СДЕЛАНО ... нямам думи !!!

Коментар

Еваларка пичуи и на двама ви. Единия ми е малко далеч да навестявам често и да му се радвам, ама другия ми е под ръка, и го контролирам доволно редовно!

Проблем бяха праговете и най-вече шпакловката с кит, която неизвестен за мен Талант е направил върху здрава ламарина.
                            Имам (не съвсем сигурни) сведения че Тойотата е поддържана в известен във форума сервиз. Мисля, че е крайно време собственикът му да смени хобито...
                            Не бъди скромен! Няма нужда да се спестяват такива истини. Йота е прекарала не малко време при Голди и компания. С очите си видях какви лайна са оакали. Та така...уважаеми колеги стойте на страна от този тотал безхаберник

Коментар

Спам.
                              Тоя сервиз още съществува ли? Надали има активен потребител от форума, който да го посещава....

Снимките на тампоните са много красноречиви....
                              Истинските от чужбината ли ги поръча?

Коментар

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
                                Спам.
                                Тоя сервиз още съществува ли? Надали има активен потребител от форума, който да го посещава....

Снимките на тампоните са много красноречиви....
                                Истинските от чужбината ли ги поръча?
                                Купих полиуретан ф50/300 4 броя и на стругар .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X