Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отвор в кутията на въздушния филтър.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Отвор в кутията на въздушния филтър.

Здравейте! Някой има ли представа за какво служи отвора от задната страна на кутията на въздушния филтър на ТЛК 70 2,4 тд модел 86-та. За този отпред долу с гуменото клапанче ми е ясно. Обаче и този отзад ми идва в повече. При условие, че съм със шнорхел, трябва ли да запуша задния отвор, ако реша да "давя" колата във вода?
    П.С. Отвора е кръгъл с диаметър около 3 мм и се пада извън ребрата при поставен филтър.
    Благодаря.

От: Отвор в кутията на въздушния филтър.

Първоначално публикуван от victorio Преглед на мнение
    Здравейте! Някой има ли представа за какво служи отвора от задната страна на кутията на въздушния филтър на ТЛК 70 2,4 тд модел 86-та. За този отпред долу с гуменото клапанче ми е ясно. Обаче и този отзад ми идва в повече. При условие, че съм със шнорхел, трябва ли да запуша задния отвор, ако реша да "давя" колата във вода?
    П.С. Отвора е кръгъл с диаметър около 3 мм и се пада извън ребрата при поставен филтър.
    Благодаря.
    Според мен, въпросния 3 мм отвор е за оттичане на случайно попаднала вода чрез шнорхела.. би трябвало да има и гумена клапичка отвън, приличаща на миша опашка....

п.с. Не прочетох внимателно .... За този отпред долу с гуменото клапанче ми е ясно.... Нека колегите се изкажат
    Последно редактирано от Еделвайс; 10-07-13, 16:47. Причина: п.с.

Коментар

Ако ще го "давиш" го запуши! Можеш за проба да провериш , дали взема въздух , преди да го давиш(шот после)
      Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Ако питаш мене изолирай не само него ами и клапанчето и силиконизирай всичко по веригата към шнорхела,ако мислиш да се гмуркаш,само че да знаеш че това няма да ти реши другите проблеми които ще ти докара преминаването на водна преграда,недай боже да останеш за по дълго време във водата.
        LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
        Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X