Здравейте някой може ли да ми каже какво е това и за какво служи.Стои под предния ляв подкалник.Предния 4runner 1993г. май го нямаше това,тази е 1990г.Води се CONNECTOR SUB-ASSY, INTAKE AIR.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
air cleaner
Свий
X
-
От: air cleaner
Като каза подводница се сетих нещо, в един сервиз ми обясняваха, че резонатора ми на ондата бил утайник- ако засмуче вода случайно да има къде да се утаява. Имай търпение, сега народа е по плажовете, ще ти кажат какво е.
Коментар
-
ASSY - Assembly - възел, комплектПървоначално публикуван от sks68 Преглед на мнениеи аз не знам вече
иначе преведено CONNECTOR-съединител, SUB-подводница,-ASSY-??, INTAKE AIR-всмукателен въздух
SUBASSY- възел или комплект, който е част от по-голям възел или комплектГлупости вършат умните хора, за останалите това е ежедневие.
Пияният е винаги по-щедър от трезвеният... питайте катаджиите...
Коментар
-
На Витарата и на празен ход се чува забележимо. Като разместя малко филтърната кутия и не пасне добре към мястото от което взема въздух почва да звучи като бегачкаПървоначално публикуван от symphony Преглед на мнениеТц, част от звука при работа на двигателя излиза през всукателната система, именно тук се намесва резонатора. Изкарай тръбата която го свързва и след 3 хил. оборота ще чуеш по различен звук от обикновено.
.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар