Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тампони за предните носачи на HZJ80

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тампони за предните носачи на HZJ80

Здравейте колеги. Имам нужда от помощ от колеги които са в бранша с доставка на резервни части. Търся тампоните (те са по-скоро втулки) за предните носачи на моята 80-ка. От тойота ми обадиха цена за която мога да си я купя нов преден мост. Не държа да са оригинални, но да е пробвано че държат. Ако някой може да ме насочи, че защо не и да ми ги предложи ще бъда много благодарен.
    Последно редактирано от Ivk0v; 23-04-13, 07:20. Причина: допълване
    LZ1GIB
    TOYOTA HZJ80,
    TOYOTA LC150

От: Тампони за предните носачи на HZJ80

За там само оригинални. Виж в раздела на търговците. Аз пазаря или от представителя или от Люцкан (Patrol fen)
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Във Варна ги има по 36лв. бройката. Преди две години ги смених на моята кола, не са мръднали, имам около 35000км.
      TLC 73 4.2-TD
      Автоматик
      Тел.0887859269

Коментар

Най добре да са оригинални примерно от " Патрол фен -Люцкан " , но ще ги чакаш известно време . А инак в търговската мрежа има прилични тампони по 18-20 лева дори съвсем скоро сменях на две 80-ки та прясна е информацията
        2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
        ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Благодаря колеги, С Patrol Fen свършихме прекрасна работа. След празниците ще си имам нови тампони.
          LZ1GIB
          TOYOTA HZJ80,
          TOYOTA LC150

Коментар

Браво ! Люцкан е точния човек
            2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
            ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X