Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Датчик за скоростта на TLC 95

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Датчик за скоростта на TLC 95

От петък стрелката на скоростомера взе да подскача. В събота го извадих, почистих му клемите, свалих и самите клеми, почистих и там. После малко спрей навсякъде. Порадвах му се малко как готино се върти и го монтирах на мястото му. Както можете да се досетите - без резултат!!! Събота, неделя и днес - каране. Ама той съвсем умря! Даже индикацията O/D OFF взе да премига от днес, което е сигурен знак за неизправен датчик за скоростта. Поразпитах тук-там из района, но където е имало е продаден с раздатката. Та да му се намира на някой от Вас колеги, нещо такова и да става за модела TLC с автоматична ск. кутия на двигател 1KZ-TE, производство 1996г?

От: Датчик за скоростта на TLC 95

Ами аз имах такъв проблем с тахометъра. Оправи се с повтаряне на всички спойки по него. Та ако нямаш сигурна индикация че е в датчика проблема може да пробваш със скоростомер от някоя морга, май такъв ще намериш по-лесно.

Коментар

При мен проблема беше скъсана жичка на буксата след скоростомера !

Коментар

А при вас индикацията O/D OFF на таблото мигаше ли? При мен започна веднага, когато стрелката умря съвсем.

Коментар

При мен няма овър драйв - с ръчка съм

Коментар

Размених моето табло с такова от друга тойота и прозваних кабелите от там до датчика и ефекта същия. Продължавам да търся датчик...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X