Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тойота Рав 4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тойота Рав 4

Здравейте,
    Може ли някои да ми каже от къде да си купя и колко струва хидравлична рейка - нова за рав 4, 97г., бензин.

До: Тойота Рав 4

От представителите на ТОЙОТА разбира се , но цената ....
    А какъв е проблема ?

Коментар

До: Митко/fulda/

Здрасти,
      Тече хидравлияно масло и трябва постоянно да се долива.Аз проверих в представителството на Тойота. Цената е 2800 лв. без ДДС. и се чудя какво да правя, намерих рециклирана в испания за 475 лв. и незнам дали ще е сполуялива, дават гаранциа 1 год.
      Последно редактирано от desita885; 20-08-07, 20:17.

Коментар

Здрасти! И тук рециклират и дават гаранция, така че защо не си оправиш твойта? Със сигурност ще ти излезе по-евтино.
        Пробвай тук:

http://www.opelclub-bg.com/forum/ind...howtopic=28901
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

До колкото знам диагностика и ремонт на автомобилна хидравлика извършват и в ТУ София, ЕМФ, Катедра Хидроаеродинамика и хидравлични машини. Базата им е в блок 11 на ТУ.
          Танки грязи не боятся!

Коментар

Това имах наум - и тука ги правят и то сполучливо . Е , новото си е ново , ама ...

Коментар

Здравейте! Някой може ли да ми каже от къде мога да си намеря стабилизираща щанга за рав4, 97 г.?

Коментар

Здравейте отново! Всъщност не съм сигурна тази щанга стабилизираща ли е или не, но преди време я изкривих и е време да я сменя, но до сега не открих място на което я има! Помагайте!
                Прикачила съм снимка.. Ако някой може да поясни каква щанга се води ще съм му благодарна!
                Прикачени файлове
                Последно редактирано от jurcheto; 14-03-09, 19:24.

Коментар

Първоначално публикуван от jurcheto Преглед на мнение
                  Здравейте! Някой може ли да ми каже от къде мога да си намеря стабилизираща щанга за рав4, 97 г.?
                  От известно време има една катастрофирала Rav4.1 в Пазарджик. Разпродава се на части. Попитай там-тел:0885-56-06-20,0878-42-24-66-автоморга "Найденов"-на 1км.от изхода на Пазарджик-посока за Велинград,Белово

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X