Здравейте колеги, попитах чичо ви Гугъл какви са предавателните числа в дифовете на Тойотите 80та серия но потънах в море от информация и отговор нямам. Конкретно интересува ме има ли диференциали с предавателни числа 4.625/1. Благодаря предварително на колегите които помогнат.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Питане за диференциални предавателни числа на Toyota HDJ80
Свий
X
-
Питане за диференциални предавателни числа на Toyota HDJ80
Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.Тагове: Няма
-
От: Питане за диференциални предавателни числа на Toyota HDJ80
Да добавя към писаното от Росен:
Освен 4.11 и 3.7 (при дизела) има и 3.5* (1HD-FT).
Това е стандартно. Афтър-маркет има 4.56, но не и 4.625 (Патрул) и 4.88.
Може би питането е с цел преден мост от патрул и заден от 80?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеДа добавя към писаното от Росен:
Освен 4.11 и 3.7 (при дизела) има и 3.5* (1HD-FT).
Това е стандартно. Афтър-маркет има 4.56, но не и 4.625 (Патрул) и 4.88.
Може би питането е с цел преден мост от патрул и заден от 80?Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеНе те разбрах за какви мостоте са направили...
Ако става дума за Тойотовски мост с патролско прасе, тук е правено това.Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение...може би 4.11.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеАхам...Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар