Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Довършване на 4RUNNER-а

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Довършване на 4RUNNER-а

Колеги, определено ми е нужна помощ. Имам няколко въпроса на коиро се надявам да намеря отговори тук за да мога да завърша проекта с който се занимавам почти година.
    Джипката е 4RUNNER купих го в много лощо състояние и подготовката му ми отне доста време. Сега обаче ми остават довършителни работи.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Imagen 068.jpg
Прегледи:2
Размер:88.7 КБ
ID:5995140Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Imagen 071.jpg
Прегледи:2
Размер:97.1 КБ
ID:5995141
    По ред на нещата:
    Наи-напред се нуждая от реголируема панхард щанга защото трява да я удължа по някакъв начин както вече споменах в друга публикация, но тук в Испания е почти невъзможно да се сдобия с такава явно тук стругарите не познават парите (за преработка на съществуващата ми поискаха 250 евро) Интересувам се от една фабрична щанга като баща ми може да я преработи в Габрово и да ми я прати насам, или някоя вече преработена такава.
    Втора точка: вежди на калниците от 4runner VX ili HILUX SURF защото в момента гумите ми стърчат навън с около 1 см и сега не ми дават да ги хомологирам, с което и да циркулирам, обаче ако сложа други вежди ще трябва да хомологирам и тях!!!! а ако нямат сертификат ....забрави.
    Другото което трябва да направя е да се обурудвам с газов инжекцион, подходящ за този автомобил 4RUNNER V6 3.0. Той ще е пиратски няма да се узаконява но ще е добре прикрит.
    И най-накрая но не на последно място искам да си сложа стойки за багажник знам че има 4RUNNER-и със фабрични стойки, но незнам дали са тавана е допълнително подсилен и от къде мога да се сдобия с такива.
    Май въпросите са доста, някак да реша всички тези проблеми ако искам да го карам тук,а и съм решил през следващата година да обиколя почти цяла Испания било то за риба на лов или off road разходки, за които ще ви държа в течение. С две думи чакат ме доста километри, между другото вчера беше бойното кръщене на джипката и се представи блестящо.
    Ето вече почти завършен.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Imagen 134.jpg
Прегледи:1
Размер:146.9 КБ
ID:5995138Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Imagen 136.jpg
Прегледи:1
Размер:135.1 КБ
ID:5995139

От: Довършване на 4RUNNER-а

Добре е пребоядисан!?!Върни старите джанти и ще катери повече.......
    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Май щанга вече намерих модифицирана от 80ка, обаче с веждите не мога да се справя, ако някои има идея от каде мога да се сдобия с такива ще съм много благодарен.

Коментар

Честито,да си я караш със здраве и ще се радваме на снимки от разходката в Испания,която пожелавам да е безаварийна

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X