До: Една красавица (TLC80) с нова броня и степенки
Най-накрая намерих време и аз, като собственик на този джип да си кажа мнението. Като човек, меко казано перфекционист, много трудно взех решение къде, какво и как да правя. Естествено това стана с много тичане, питане, разглеждане, уговорки, загуба на ценно за мен време и т.н. Сега, макар и все още не изпитал ( дано и да не се случва ) ефективността на по-здравата от оригиналната и елегантно прикрила лебедката броня ( това бе изискване според моя вкус ), както и стабилно закрепените за ШАСИТО без пробиване и заварки ( също изрично мое изискване ) здрави странични брони ( демек СТЕПЕНКИ ) мога най-отговорно да споделя удовлетвореността си от това, което ми бе направено. Аз много, много, много рядко оставам удовлетворен от свършената работа на така наречените майстори в BG ( авто, строителни и т.н. ), но от работата, която свършиха тези момчета Боби и Кики ( тя включваше и доста други неща ) съм доволен.
Може би не тук е най-подходящото място, но бих желал да благодаря още веднъж и на Яро, Венци, Пламен и Митко ( Фулдата ) за безценните съвети и съдействие за правилния според моите изисквания избор на джип и неговото оборудване.
До: Една красавица (TLC80) с нова броня и степенки
Боби и Кики дали се подвизават във форума и ако може някой да даде техен телефон. Предполагам, че след тази реклама за добрата им работа ще им се отворят още доста ангажименти.
Коментар