Обява

Свий
Няма добавени обяви.

смяна на двигател на ЛК 70

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: смяна на двигател на ЛК 70

Първоначално публикуван от venci67 Преглед на мнение
    За 1000 лв.Трудна работа и без катастрофален резултат.
    Ще поживеем,ще видим..
    Първоначално публикуван от Георги Преглед на мнение
    Ти Белата не го слушай,той има проблеми с неовия си компютър,личния не на колата,търси си 1 KZ и си свиркай,но пак с 1000лв,няма как да стане,освен ако някой не ти подари мотора
    Гоше,в интерес на истината по бързите дифове на леката серия издържат повече,но 4.88 нямат шанс за съжаление.Както и да е,в бюджета е истината,има ли го и дифове се сменят.

Първоначално публикуван от venci67 Преглед на мнение
    Браво ,уцели в 10 тката. не се вкарвай в безкрайни филми. Може да си сложиш кулерче, малко да се барне помпата.
    Това докато мине кризата /таласъмчето и така ще си върви/,пък и няма да те гонят от къщи.
    Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
    Това ти е най добрия вариант не се занимавай с смяна , твоят мотор може доста повече от това което ползваш сега
    Да,общо взето и аз това го посъветвах,да извлече максимума на 2LT-то,и ще остане доволен от резултата.
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Благодаря ви!
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Здравейте и аз имам няколко въпросчета. LJ70 с 2,4дизел,да се замени с 3,0дизела команреал от Хайлукс.

Коментар

Всичко е възможно само желание и средства са нужни , но не очаквай някои тук да ти каже всички подводни камъни за тази операция
          2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
          ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Първоначално публикуван от miro krosa Преглед на мнение
            Здравейте и аз имам няколко въпросчета. LJ70 с 2,4дизел,да се замени с 3,0дизела команреал от Хайлукс.
            Ако имаш в предвид "D4D",това е добър мотор,ако имаш инсталацията и компютъра става монтажа без много заигравки,после и кулер задължително....на Яро 70-сетката беше с D4D,може да даде отзиви.
            LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
            Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от miro krosa Преглед на мнение
              Няма такъв "комънреал" в тая кола! Има 2KD, a "3,0 дизела команреал" е 1KD.
              Общо взето, за да насадиш който и да е комън рейл, се иска кола-донор, което превръща заниманието в бесмислица, или осмисля странната скука на някой милионер.
              На Яро не беше "комън-рейл", щото от горивната система на "D4D" не беше останало нищо.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                Ако имаш в предвид "D4D",това е добър мотор,ако имаш инсталацията и компютъра става монтажа без много заигравки,после и кулер задължително....на Яро 70-сетката беше с D4D,може да даде отзиви.
                Не съм съгласен, че монтажа на D4D-то става без много заигравки. Наясно съм колко време му отне на Траян да направи това, след като беше правил моята (бивша негова) кола. Заигравката е сериозна, за да стане добре. Карал съм ги и двата автомобила, този който беше в мен - 1KD двигател с механично управление и 1KD, както си е в 120ката.

Разликата - пълния d4d може спокойно да се гони с Х5ци и подобни до 120 (след това му куца аеродинамиката). Но има впечатляваща турбо дупка, която в гората пречи (мое мнение). Механичния d4d, който беше мой за няколко години нямаше такава динамика, но имаше отличен респонс, никаква турбо дупка и бе по-добър от 1KZ във всяко едно отношение - вървене, разход особено и т.н. 1000лв. за 1KZ са за никъде. А и освен мотор трябва и камбана и куп други неща, но може би тази сметка вече е правена. 1KZ е за мен идеалният мотор като мощност в пружинна 7ма серия (ако целта е приятен за каране автомобил). Всичко над него като мощност (т.е. над 150к.с.) иска много други и по-здрави железа.

Коментар

Въпроса ми беше зададен по телефона от приятел.Ако се прави тази операция ще пиша и ще умуваме.Благодаря на колегите взели отношение по въпроса.

Коментар

Дали не може на мястото на ЛТ2 да бъде монтиран двигател от паджеро 2,8, все ми се вижда, че може да влез вътре, а и не е най лош като мотор!!
                    Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                      . А и освен мотор трябва и камбана и куп други неща
                      Някой ще каже ли каква е точно разликатая в камбаните на 2LT и 1KZ и маховика на
                      2LT става ли на1KZ,ако мотора(1KZ) е бил с автоматик и е с друг маховик?
                      БЕНЗИН В КРЪВТА,МАСЛО ПОД НОКТИТЕ И КАЛ НАВСЯКЪДЕ!!!
                      TLC 70 1KZ-T В ПРОДАЖБА!!!
                      Съби Радев А(-) 0895745706

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X