Обява

Свий
Няма добавени обяви.

смяна на двигател на ЛК 70

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• смяна на двигател на ЛК 70

От скоро мисля за смяна на двигателя. Искам да е над 100 коня, но не знам какъв. Бихте ли ми препоръчали ? Задължително Дизел!
    За цена не съм мислил, но мисля, че е нормално около 1000лв.
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

От: смяна на двигател на ЛК 70

Пак Тойота, само че 1KZ-T
    Поразрови се има писано за него.

Коментар

Първоначално публикуван от Lacho Botev Преглед на мнение
      Пак Тойота, само че 1KZ-T
      Поразрови се има писано за него.
      Ако ще се прави "engine swap" аз залагам на 3.2CDI Mercedes или 3.0TDI - много потенциял,1KZ-T става,но не е най доброто,пак зависи от бюджета който е заделен за проекта.На тея мостове който и да е избора,резултата ще е катастрофален...
      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
        Ако ще се прави "engine swap" аз залагам на 3.2CDI Mercedes или 3.0TDI.......
        Ти добре залагаш, ама колегата е дал бюджет 1000лв....та за тия пари освен да вземе 2-3 нови дюзи от 3.2cdi.
        Аз оставам с впечетлението ,че колегата иска просто по-мощна тротинетка....ако е иначе.. варянти много-пари много.

Коментар

Ако ще се прави "engine swap" аз залагам на 3.2CDI Mercedes или 3.0TDI - много потенциял,1KZ-T става,но не е най доброто,пак зависи от бюджета който е заделен за проекта.На тея мостове който и да е избора,резултата ще е катастрофален...
          За 1000 лв.Трудна работа и без катастрофален резултат.
          TOYOTA LJ70 3D Common Rail
          TOYOTA BJ40 3.5D
          Венци 0887551059

Коментар

Първоначално публикуван от Lacho Botev Преглед на мнение
            Ти добре залагаш, ама колегата е дал бюджет 1000лв....та за тия пари освен да вземе 2-3 нови дюзи от 3.2cdi.
            Аз оставам с впечетлението ,че колегата иска просто по-мощна тротинетка....ако е иначе.. варянти много-пари много.
            Има вариант- да покара моята и бюджетът ще се вдигне...
            TOYOTA BJ40 3.5D
            Венци 0887551059

Коментар

... зависи от бюджета който е заделен за проекта...
              Той е казал човека - "1000 лв." Какви 1КаЗета, какви ЦеДеИта!
              Ако иде реч за дизел, нищо не става с тия пари.

Коментар

Венци и твоите теми съм чел. Лачо, с правилно впечатление си останал. Пред голяма дилема съм, но след като си пописахме с Белата, съм на път да се откажа от смяната на двигател и да се задоволя с мъртвородния дизел.
                0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от venci67 Преглед на мнение
                  Има вариант- да покара моята и бюджетът ще се вдигне...
                  Има вариант...да го отстрелят вкъщи,ако си общува с вас!

Коментар

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
                    Венци и твоите теми съм чел. Лачо, с правилно впечатление си останал. Пред голяма дилема съм, но след като си пописахме с Белата, съм на път да се откажа от смяната на двигател и да се задоволя с мъртвородния дизел.
                    Ти Белата не го слушай,той има проблеми с неовия си компютър,личния не на колата,търси си 1 KZ и си свиркай,но пак с 1000лв,няма как да стане,освен ако някой не ти подари мотора
                    878940653

Коментар

Радо,за тия пари можеш да си намериш як бензинов мотор и после да го караш на газ.Освен ако нямаш достъп до нафта без пари, не виждам какво те бърка да вкараш някой бензинов шестак към 170-200 коня,да ти останат пари за една газова и да се кефиш максимално.
                      Не съм чул 1KZ да се продава за под 1500 лв.Може и да има де.Иначе той ме кефи много.
                      Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                      Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                      Враца

Коментар

Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнение
                        Радо,за тия пари можеш да си намериш як бензинов мотор и после да го караш на газ.Освен ако нямаш достъп до нафта без пари, не виждам какво те бърка да вкараш някой бензинов шестак към 170-200 коня,да ти останат пари за една газова и да се кефиш максимално.
                        Не съм чул 1KZ да се продава за под 1500 лв.Може и да има де.Иначе той ме кефи много.
                        Толкова ли поевтиняха шестаците и газовите уредби
                        Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                        New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
                          Браво ,уцели в 10 тката. не се вкарвай в безкрайни филми. Може да си сложиш кулерче, малко да се барне помпата.
                          Това докато мине кризата /таласъмчето и така ще си върви/,пък и няма да те гонят от къщи.
                          TOYOTA BJ40 3.5D
                          Венци 0887551059

Коментар

Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнение
                            Патих си от газ. Затова сега съм отписал бензина.
                            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от venci67 Преглед на мнение
                              Браво ,уцели в 10 тката. не се вкарвай в безкрайни филми. Може да си сложиш кулерче, малко да се барне помпата.
                              Това докато мине кризата /таласъмчето и така ще си върви/,пък и няма да те гонят от къщи.
                              Това ти е най добрия вариант не се занимавай с смяна , твоят мотор може доста повече от това което ползваш сега
                              2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                              ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X