Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лифт за ТЛК 120

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лек лифт на 120ка

За гуми съм много придерчив и ще ти препоръчам Пирелито АТР с което съм, 300 лв на гума, април съм ги купувал. Бриджстоуна АТ не е лош, на последно място БФГ АТ не стават за каране над 130 не може да се спира и са кофти ако е мокро.
    А май има разлики с окачването на 90та ама не съм сигурен.
    Поздрави
    Иво
    Мълчанието не доказва наличието на ум, но доказва липсата на глупост.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
      Не е гума а полиуретан. Ако някой може да го направи по-евтино да ми пише лично.
      По темата:
      С 2см фланци ще изглежда още по-добре.
      Е аз мога да ги направя по евтини от каучук,който по нищо няма да отстъпва по качество на полиуретана.
      Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
      На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
      Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Каучука е мек. Не става.

Коментар

Каучука е мек. Не става.
          Ако имаш технически характеристики на полиуретана щеше да знаеш,че не е по твърд от 85 градуса по Шор.За мен не е проблем изработката на каучукова смес и изделия от нея до 90 градуса по Шор.Девиза на моята фирма е "Няма невъзможни неща" в България всичко можем стига да не не мързи.
          На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!

Коментар

А ти ако беше направил толкова лифта колкото аз съм направил щеше да знаеш че на повече от 1" подложка, понякога и полиуретана идва мек.
            Вземи от тая твърдата гума направи вежди.

Коментар

А ти ако беше направил толкова лифта колкото аз съм направил щеше да знаеш че на повече от 1" подложка, понякога и полиуретана идва мек.
              Вземи от тая твърдата гума направи вежди.
              Колега не правя лифтове занимавам се с производство на каучукови смеси и изделия от тях.А що се отнася за полиуретана моите уважения към качествата му, но моля не подценявайте способностите на специалните каучукови смеси.Относно веждите мисля ,че този въпрос го дъвкахме в една предишна моя тема "Универсални разширители за калници".Оказа се,че вложението е голямо а прихода малък почти да не кажа никакъв.Сега се насочих към корабо и яхто строенето по-точно демпферни ленти и буфери.Колегата Туни би трябвало да е доволен от фирмата ни "Изогоматерм" Ямбол по- големите размери съответно ще ги поема аз.Поздрави на Кърджали.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X