Здравейте! Колата е TLC 80 4.5 бензин автоматик 1994 година. Отскоро се появи следния проблем и взе да зачестява. Когато от позиция паркинг преместя лоста на директна оборотите скачат до 2500-3000, но колата не може да развие повече от 5 км/ч и бучи все едно е на бавни. Почвам да мърдам лоста и по някое време все едно с шут колата тръгва нормално. Когато тези манипулации не подействат, гася и паля отново и всичко е ок. Днес за 500 км ми направи номера 4 пъти и ме притеснява да не строша нещо. Преди 5000 километра съм сменил маслото и филтъра на скоростната кутия. Моля за съдействие.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем автоматични скорости TLC 80
Свий
X
-
От: Проблем автоматични скорости TLC 80
Какво точно съдействие? Вероятно ти блокира някой соленоид. Кога за последно е сменяно маслото, колко има вътре, правилното ли е? Пред блока не се ремонтира..."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеКакво точно съдействие? Вероятно ти блокира някой соленоид. Кога за последно е сменяно маслото, колко има вътре, правилното ли е? Пред блока не се ремонтира...
Коментар
-
Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнениеАко дадеш един жокер от къде си може и да помогнем!
Коментар
-
Първоначално публикуван от hunterski Преглед на мнениеОт София съм!0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Хубаво е, когато нещата приключат бързо, качествено и евтино. В един сервиз ми източиха маслото на автомата, свалиха соленоидите, почистиха ги (изпадна доста фина мърсотия) и смениха някакви гумички по тях. Всичко излезна 80 лева- 60 лева за работа и 20 лева за доливане на масло и гумичките. Колата сега се държи доста добре.
Коментар
-
Кой сега е номер едно...
След десет хиляди километра още една смяна на маслото с почистване, дори и да няма симптоми."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеКой сега е номер едно...
След десет хиляди километра още една смяна на маслото с почистване, дори и да няма симптоми.Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
Коментар
-
Само в този случай, понеже ще излязат още боклуци. Иначе когато препоръчва производителя и според експлоатацията."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар