Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с оптяжна ролка - варианти? ПОМОЩ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем с оптяжна ролка - варианти? ПОМОЩ

Добър ден колеги. Снощи късно вечерта като се прибирах се чу на два пъти за по 10 секунди силен писък на ремъка на джипа. Хубаво че вече бях на близо до нас и се прибрах благополучно. Днес сутринта установих че оптяжна ролка е блокирала и не се върти, също така и паразитна е за смяна. От силния писък на ремък и самия ремък е заминал. От малък град съм и няма много голям избор на части и сервизи. Исках да си поръчам двете ролки ОПТЯЖНАТА и ПАРАЗИТНА заедно с двата ремъка ( без ангренжния ) но уви няма как да стане. Ролките ги нямало в наличност, могат да се поръчат оригинални в порядъка на 330 лв оптяжната и около 220 паразитна. Ролките могат да се доставят само с поръчка в порядъка на 10 дни, ремъците ги има и са смешни пари. От къде мога да поръчам другаде ролките или могат ли да се "рециклират" "смажат" "оправят" дори и да е временно. Сега не смея дори да запаля джипа щото ремъка е много зле и ролката също, а джипа се ползва всеки ден и ми трябва. Какви варианти имам и какво мога да направя? Помагайте моля ви !!!

От: проблем с оптяжна ролка - варианти? ПОМОЩ

Какъв е тоя джип,бе човече и с какъв мотор е?
    Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
    Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
    Враца

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X