Здравейте , когато загрее започва да изхвърля водата , смених гарнитурата , но след 300км пак започна да прави същият номер. Не меша маслото с водата и не вкарва масло във водата.Махнах термостата и тя си загрява като с термостат .Радиаторите са чисти. Може ли проблема да е в спукана глава ? Или е нещо друго ? Ако някой знае от какво може да е , моля да ми даде телефон за връзка аз ще му се обадя. Благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с двигател на toyota 4 runner 2.5 TD
Свий
X
-
От: Проблем с двигател на toyota 4 runner 2.5 TD
Първоначално публикуван от cece Преглед на мнение... Може ли проблема да е в спукана глава ...
Това разбира се не значи, че трябва да се изключи проблем в охладителната система, или крив блок - глава.
-
Първоначално публикуван от cece Преглед на мнениеЗдравейте , когато загрее започва да изхвърля водата , смених гарнитурата , но след 300км пак започна да прави същият номер. Не меша маслото с водата и не вкарва масло във водата.Махнах термостата и тя си загрява като с термостат .Радиаторите са чисти. Може ли проблема да е в спукана глава ? Или е нещо друго ? Ако някой знае от какво може да е , моля да ми даде телефон за връзка аз ще му се обадя. Благодаря.0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Хм....здрав мотор е това,при неидевателстване не дава проблеми,но все пак може и да е пукнал глава!Източи най-добре всичко що е антифриз,промии радиатор и виж водни съединения за запушване и пробай пак!0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
За да си сигурен правиш СО тест. Ако се потвърди диагнозата, раглобяваш, мериш блока и главата за кривина и после ... сменяш главата."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Като я свалиш задължително тест за пукнатина "на топло"."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар