Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с двигател на toyota 4 runner 2.5 TD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с двигател на toyota 4 runner 2.5 TD

Здравейте , когато загрее започва да изхвърля водата , смених гарнитурата , но след 300км пак започна да прави същият номер. Не меша маслото с водата и не вкарва масло във водата.Махнах термостата и тя си загрява като с термостат .Радиаторите са чисти. Може ли проблема да е в спукана глава ? Или е нещо друго ? Ако някой знае от какво може да е , моля да ми даде телефон за връзка аз ще му се обадя. Благодаря.

От: Проблем с двигател на toyota 4 runner 2.5 TD

Първоначално публикуван от cece Преглед на мнение
    ... Може ли проблема да е в спукана глава ...
    Даже е много вероятно.
    Това разбира се не значи, че трябва да се изключи проблем в охладителната система, или крив блок - глава.

Коментар

Първоначално публикуван от cece Преглед на мнение
      Здравейте , когато загрее започва да изхвърля водата , смених гарнитурата , но след 300км пак започна да прави същият номер. Не меша маслото с водата и не вкарва масло във водата.Махнах термостата и тя си загрява като с термостат .Радиаторите са чисти. Може ли проблема да е в спукана глава ? Или е нещо друго ? Ако някой знае от какво може да е , моля да ми даде телефон за връзка аз ще му се обадя. Благодаря.
      Да имаш спомени да си я пресилвал,даване на душманска газ,продължително боксуване при затъване?
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Не , бях тръгнал за риба и както си карах по асфалта изхвърли водата.

Коментар

Хм....здрав мотор е това,при неидевателстване не дава проблеми,но все пак може и да е пукнал глава!Източи най-добре всичко що е антифриз,промии радиатор и виж водни съединения за запушване и пробай пак!
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Тези 300 безпроблемни километра говорят за нешлайфана глава при смяната на гарнитурата.
            „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

За да си сигурен правиш СО тест. Ако се потвърди диагнозата, раглобяваш, мериш блока и главата за кривина и после ... сменяш главата.
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Благодаря Ви , ще разглобя да шлайфам главата и ако не стане , ...ще бъде нова глава.

Коментар

Като я свалиш задължително тест за пукнатина "на топло".
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Мерси , колега ще тествам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X