Обява

Свий
Няма добавени обяви.

възможно ли е да ми е сменян диференциала ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• възможно ли е да ми е сменян диференциала ?

Когато трябваше да сменя накладките, пратих номера на рамата на продавача и ми изпратиха накладки които не станаха. Изпратих размерите на старите накладки и ми казаха, че отговарят на размерите за модел 1994 година, а моята е 1987. Възможно ли е да ми е сменян само задният диференциал ?
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

От: възможно ли е да ми е сменян диференциала ?

Е що точно дифа да е сменян? Не може ли само апарати и дискове да са сменени? Каква е връзката м/у накладките и дифа смисъл...

Коментар

Има предвид целия заден мост с все спирачки комплект
      2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
      ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Възможно е да, захватите към шасито и за окачването са същите за тези години, то ако има разлика ще е само в апарата. Но зависи и кой е правил накладките, моя мост си е с неговите апарати, но по каталог от някои производители не ми стават, други са. Случвало ми се е същото, но си залепи "Феродо" на старите основи и за сега накладките, нито дисковете свършват
        Прикачени файлове

Коментар

lj70.docБи трябвало да е това 47655-28040
          А тези простотии се правят от името на всички ни.
          Даника
          Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Това от 5-ти пост не можах да го видя, но не става ли въпрос за барабанни спирачки?

Сега се сещам, че ако моста е от 94-та година, амовете трябва да са еднакви, докато на първите 70-ки не са/говорим за задните, разбира се/.
            Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
            ... turn on your A/С !

Коментар

Да,ама май аз нещо не съм разбрал-не беше ли проблема задния диференциал на тойотата от подписа.Ако не е-извинения.47655-28040-а това според мен им е каталожния номер.
              А тези простотии се правят от името на всички ни.
              Даника
              Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                Да,ама май аз нещо не съм разбрал-не беше ли проблема задния диференциал на тойотата от подписа.Ако не е-извинения.47655-28040-а това според мен им е каталожния номер.
                Имах на предвид, както каза Павлин Цанев, че може да ми е сменян целия заден мост, ама не се изясних. Както и да е, аз вече имам нови, а на старите ще ми наковат Феродо.
                0878 23 58 34- Радо

Коментар

Тези дни ми отново ми пропадна спирачна помпа , поръчал съм си нова чакам я и в понеделник може би ще е при мен . Като дойде ще ви споделя каква е и колко пари , но както казах вече цената е около 100 лева така , че отново съм на мнение , че преработките са напълно излишни
                  2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo

Коментар

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
                    Тези дни ми отново ми пропадна спирачна помпа , поръчал съм си нова чакам я и в понеделник може би ще е при мен . Като дойде ще ви споделя каква е и колко пари , но както казах вече цената е около 100 лева така , че отново съм на мнение , че преработките са напълно излишни
                    От къде ? Аз като мислех, че е от помпата в един магазин за части гледаха на компютъра на няколко места и нямаше в наличност.
                    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Нека доиде и ще споделя каква марка от къде и за колко пари

Коментар

Помпата дойде и е монтирана , първото ми впечатление на вид е ,че не е японска определено Но пък си заработи от раз дано да е издръжлива във времето . Цената е малко под 70 лв и си идва в комплект с казанчето капачката с датчика и т.н.
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0518.jpg
Прегледи:2
Размер:84.4 КБ
ID:5386850
                        Прикачени файлове

Коментар

Е тя ако е оригинална едва ли ще е 70лв. , но важното е да ти върши работа. Честита да ти е ! Като замине и помпата ще ти пиша да кажеш от къде е.
                          0878 23 58 34- Радо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X