"Човек и добре да живее, си купува тойота"..
От както съм участник в този форум, съм наясно с горното, но изискванията ми към тойотата бяха малко "завишени". В крайна сметка се случи така, че ми предложиха оферта на която не можах да откажа. Продадох си витарата и с парите си купих 4runner 91-ва година, а с тези които ми останаха си платих парното за една година
, технотест, че ми и останаха :О. ДО тук добре - с тези които ми останаха ще сложа газов инжекцион и от тук насетне ...
От тук насетне имам нужда от няколко съвета. Първия ми проблем е, че искам да изкарам резервната гума отзад. Правил ли го е някой и има ли някой чертежи с "нещото", защото ми е мерак да си сглобя едно такова "меанизъмче".
Втория въпрос ми е за съединителя - мерак ми е да го сменя, защото тойотката все още си е с оригиналния (според предишния собственик), а той е вече на 120к мили.
Като трето въпросче не е зла да попитам за 3000 кубика V6 бензинов двигател, от къде е най-добре да си купя ролки и ангренажен ремък - препоръчайте ми...
Най-вероятно ще се стигне до тежки отклонения от рода на "къде да си сложа лебедката - отпред или отзад" но за сега ще се поспра малко, че ... децата си искат скалното катерене и сладоледите
.
Така де - очаквам някакви практични съвети за най-елементарни неща относно тойота 4runner 91-ва година (произведена за канада и щатите). Ако ще ви помогне да ми помогнете, мога да пусна и номера на рамат аи двигателя.
От както съм участник в този форум, съм наясно с горното, но изискванията ми към тойотата бяха малко "завишени". В крайна сметка се случи така, че ми предложиха оферта на която не можах да откажа. Продадох си витарата и с парите си купих 4runner 91-ва година, а с тези които ми останаха си платих парното за една година
, технотест, че ми и останаха :О. ДО тук добре - с тези които ми останаха ще сложа газов инжекцион и от тук насетне ... От тук насетне имам нужда от няколко съвета. Първия ми проблем е, че искам да изкарам резервната гума отзад. Правил ли го е някой и има ли някой чертежи с "нещото", защото ми е мерак да си сглобя едно такова "меанизъмче".
Втория въпрос ми е за съединителя - мерак ми е да го сменя, защото тойотката все още си е с оригиналния (според предишния собственик), а той е вече на 120к мили.
Като трето въпросче не е зла да попитам за 3000 кубика V6 бензинов двигател, от къде е най-добре да си купя ролки и ангренажен ремък - препоръчайте ми...
Най-вероятно ще се стигне до тежки отклонения от рода на "къде да си сложа лебедката - отпред или отзад" но за сега ще се поспра малко, че ... децата си искат скалното катерене и сладоледите
. Така де - очаквам някакви практични съвети за най-елементарни неща относно тойота 4runner 91-ва година (произведена за канада и щатите). Ако ще ви помогне да ми помогнете, мога да пусна и номера на рамат аи двигателя.

и много да те радва!
))
Газов инжекцион за шестак е 1200лв.
Коментар