Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара за 4runner + сметката за парното ..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Витара за 4runner + сметката за парното ..

"Човек и добре да живее, си купува тойота"..
    От както съм участник в този форум, съм наясно с горното, но изискванията ми към тойотата бяха малко "завишени". В крайна сметка се случи така, че ми предложиха оферта на която не можах да откажа. Продадох си витарата и с парите си купих 4runner 91-ва година, а с тези които ми останаха си платих парното за една година , технотест, че ми и останаха :О. ДО тук добре - с тези които ми останаха ще сложа газов инжекцион и от тук насетне ...
    От тук насетне имам нужда от няколко съвета. Първия ми проблем е, че искам да изкарам резервната гума отзад. Правил ли го е някой и има ли някой чертежи с "нещото", защото ми е мерак да си сглобя едно такова "меанизъмче".
    Втория въпрос ми е за съединителя - мерак ми е да го сменя, защото тойотката все още си е с оригиналния (според предишния собственик), а той е вече на 120к мили.
    Като трето въпросче не е зла да попитам за 3000 кубика V6 бензинов двигател, от къде е най-добре да си купя ролки и ангренажен ремък - препоръчайте ми...
    Най-вероятно ще се стигне до тежки отклонения от рода на "къде да си сложа лебедката - отпред или отзад" но за сега ще се поспра малко, че ... децата си искат скалното катерене и сладоледите .
    Така де - очаквам някакви практични съвети за най-елементарни неща относно тойота 4runner 91-ва година (произведена за канада и щатите). Ако ще ви помогне да ми помогнете, мога да пусна и номера на рамат аи двигателя.
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

От: Витара за 4runner + сметката за парното ..

Не сьм им спец ма дай номерче да видя кое колко струва тук и ако има смисьл врьтката да ти кажа аз от кьде пазарувам по нета.

И ЧЕСТИТА Тойотка
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Още един витараджия сменя марката.Да ти е честита новата придобивка и много да те радва!
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Upi,люлки за резервна гума има в английския ибей нови за 209 паунда.С транспорта до тук излиза 249 паунда.Май тази цена не си струва.Тук такива заигравки е правил Боби(CJ_7).Не знам при него колко излизаше като цена.А за ролки и ангренажен ремък,съединител и т.н.(оригинални) се обади в магазина на Г.М.Димитров 0892 252 128.Газов инжекцион за шестак е "мама и тате" около 1800лв.Говорим за качествен,а това си е от значение във времето.Провери този двигател дали не носи обикновена газова.БРЦ за шестак е 650лв.

Коментар

Дай малко снимки.
          Ще следя развитието на темата с интерес.
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Мнооооого ти е била скъпа витарата ))))))))) Газов инжекцион за шестак е 1200лв.

Коментар

Честита да ти е джипката!

Насинимай да я видим!

1200-1400 лв е ГИ, не повече.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Мда - толкова останаха - 1200 лв. Толкова е и ДИ с 2 години гаранция ... само ще трябва да додам малко за по-сериозни бутилки, че мисля с едно зареждане да минава поне до морето. Гоше, мерси за телефончето за частите. Jaksan, не сменям марката - просто за такава оферта бият, ако се дърпаш Иначе за града смятам още есента да си взема И една витарка. Просто това ще се превръща бавно и постепенно в "корабът майка", че съм с 2 деца и 45 килограмово кутре и палатки и багажи и .... . Нито може морафетите, които витарката деяни с лекота, нито пък съм го взел за това. Съвсем различни машини за съвсем различни заигравки са. В тази спокойно можеш да вкараш 2м. носилка да речем, без да пречи на предните 2 места, но пък се заклинва между дърветата като тапа от шампанско . Ники, за снимки все не остава време, но ще гледам да намеря днес. Ще пробвам довечера да пусна няколко, но няма да я мия специално за случая .
                0888 315 794
                LZ1UPI
                A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                  В тази спокойно можеш да вкараш 2м. носилка да речем, без да пречи на предните 2 места, но пък се заклинва между дърветата като тапа от шампанско ..
                  A честито ...
                  Абе, много са ви нагъсто дърветата при вас !?!
                  ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                  WJ 4.7

Коментар

Честита придобивка! Вчера те видях с нея......Супер е! Смени марката,но цвета остава същият! ....Със здраве да я караш и много хубави моменти с нея!
                    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Откакто продадох Фронтерата не съм писал в джипарските форуми...Ама като отворих сайта и мернах "4runner" , ми трепна под лъжичката Ако пак си купя 4Х4 то ще е тази машинка Пет години карах служебна такава / е по новите и дизел/ и само хубави неща мога да кажа ..За мен си е уникален автомобил..Да ти е честито
                      ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Честита да ти е Тойотката, много безаварийно каране ииии наснимай я кална де

Коментар

Жоро ЦСКАто продаваше агу за 200тина лева комплекта с 140кв изпарител, защо ще сменяш съединител след като е здрав? Части аз си поръчах от Люцкан и съм доволен.

Коментар

Да ти е честита Тойотата , много безаварийни километри с нея. 3-ката мотор носи и обикновена АГУ, ако не се заблуждавам. А ако се интересуваш от газова , давам ти оферта на изпарител Томасето 130кв. - мисля беше - от мойта Тойота + 50 литрова бутилка за .......99лв.
                            Причината е че съм на метан .
                            [URL]http://www.youtube.com/watch?v=l-6KeGaZuE4&feature=related[/URL]

Не прави това на другите , което другите неискаш да правят на теб.
                            Конфуций

Коментар

Мерси на всички. Препочитам нова уредба с гаранции и всички сертификати още отначалото. При това до петък трябва да е налице, защото ще ходя с нея на казанлък на радиолюбителския събор.
                              П.П. Дърветата при нас са толкова на гъсто, че витарата така и не си обу фланците, които я чакат от 3 години. За тези места големите тойоти няма от къде да знаят .
                              0888 315 794
                              LZ1UPI
                              A1 (Rh+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X