Обява

Свий
Няма добавени обяви.

въпрос за гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• въпрос за гуми

Здравейте Колеги

Интересува ме на Hilux 2010 година дали могат да станат гуми 265/75/17 това маи са 32ки и дали ще има проблем да ги движи.
    пикапа не е повдиган. мерих с рулетка на един приятел неговите са високи 83см моите в момента са 73 калника е широк 88 - 90 см.

От: въпрос за гуми

Това е повече от 32".
    Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
    Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
    Враца

Коментар

32*10.5*R16 така пише на калкулатора за гуми в имтернат

Коментар

размера които искам да слойа е 265/75/17 а този които измерих е 275/75/16 като го смятах в нета излиза 819мм за 16" и 829мм за 17" не знам дали ще стане. Питам защото си наметих 17" джанти от Терано на добра цена и мисля че ще станат но не знам дали ще ми трябват фланци защото не им знам ЕТ то

Коментар

Какви са гумите които искате да сложите? Сигурен ли сте, че са 275/75/17 а не 275/70/17?
          Дела трябват, а не думи.

Коментар

Забелязал съм,че тези интервенции никога не минават без последици.Не мога да твърдя със сигурност,но най-вероятно ще опира при разкикерчване на колата.

Коментар

значи по добре да сложа 31"? това ли имаш впредеид

Коментар

Първоначално публикуван от djidjo Преглед на мнение
                Забелязал съм,че тези интервенции никога не минават без последици.Не мога да твърдя със сигурност,но най-вероятно ще опира при разкикерчване на колата.
                Абсолютно точно. Без нужните интервенции гумите ще опират при "разкикерчване" или пълен ляв/десен завой на пикапа. Дори, ако не се лъжа, в спряло положение предните гуми ще опират в долната част на бронята. Лично проверено с 235х85х16 (диаметър 806мм), което като външен диаметър е по-малко от колкото 265х75х17 (диаметър 829мм).
                Toyota Hilux 2,5D4D

Коментар

питах в ТМ АУТО за джантите и ми казахаче на 2.5 д4д не може да се сложи 17" джанта защото няма ESP и още някъква стабилизирща програма. Има ли някои които кара със 17" и с какъв размер.

Коментар

колеги сложих 31/10.5/15 и стана супер с джанта J7 ET - 0. Имаше малък проблем с калобраните но те са на 3 винта и ги махнах ище в сервиза. дадога ми доста добра цена с - 15% от комплект гуми и гжанти и -50% от баланс и монтаж 2000 лв. гумите са с ДОТ 0212 BFG all terrain

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X