Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Брони на 70-ка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Брони на 70-ка

Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнение
    Хубава е бронята , а джантите откъде ги набара ? Много ми харесаха .
    И тях си и направих . Майтап . Не знам от къде са купувани аз така я купих от Яро. Предполагам, че той може да каже.
    Toyota Land Cruiser 80, 1FZ-FE
    BMW F650CS
    Радо о885 5о 59 5о

Коментар

Първоначално публикуван от rraadd00 Преглед на мнение
      И тях си и направих . Майтап . Не знам от къде са купувани аз така я купих от Яро. Предполагам, че той може да каже.
      Щом можеш да си направиш всичко , направи си и маска , че като гледам нямаш . Тогава Яро ще каже откъде са джантите .
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнение
        Щом можеш да си направиш всичко , направи си и маска , че като гледам нямаш . Тогава Яро ще каже откъде са джантите .
        Не се засягай, пошегувх се

Иначе ето ми я маската:
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04982.jpg
Прегледи:1
Размер:172.6 КБ
ID:5375957

просто снимката на бронята е правена по време на монтаж, а тази с маската е на тъмно, пък и нали тук става въпрос за бронята...
        BMW F650CS
        Радо о885 5о 59 5о

Коментар

Не се засягай, пошегувх се

Иначе ето ми я маската:
          [ATTACH=CONFIG]453838[/ATTACH]

просто снимката на бронята е правена по време на монтаж, а тази с маската е на тъмно, пък и нали тук става въпрос за бронята...
          Не се засягам и аз се шегувах .
          0878 23 58 34- Радо

Коментар

[QUOTE=rraadd00;1853881]Понеже видях, че темата е за брони за 70-ка, та да ви покажа какво сътворих аз по темата:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04970.jpg
Размер:160.0 КБ
ID:5375913Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04972.jpg
Размер:154.0 КБ
ID:5375918Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04978.jpg
Размер:239.7 КБ
ID:5375919Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04980.jpg
Размер:213.0 КБ
ID:5375914[/Q
            UOTE]
            Бронята е хубава с две забележки,според мен:краищата след чупката трябва да се усилят,или да се спънат някак към шасито,иначе ще се сгънат по-лесно от оригиналната броня при първото подпиране в дърво и другото-защо е толкова надолу,за какво ти е това разстояние между бронята и престилката?
            Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
            Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
            Враца

Коментар

[QUOTE=genadi.tsvetkov;1854143]
              Понеже видях, че темата е за брони за 70-ка, та да ви покажа какво сътворих аз по темата:

[ATTACH=CONFIG]453779[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]453784[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]453785[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]453780[/ATTACH][/Q
              UOTE]
              Бронята е хубава с две забележки,според мен:краищата след чупката трябва да се усилят,или да се спънат някак към шасито,иначе ще се сгънат по-лесно от оригиналната броня при първото подпиране в дърво и другото-защо е толкова надолу,за какво ти е това разстояние между бронята и престилката?
              Присъединявам се към въпроса на Генади.Много ефирна ми изглежда.

Коментар

Ето и един вариянт с преправяне на оригиналната броня.
                Прикачени файлове
                LJ73, 2L-T, BFG-MT 32-11.5-15, Superwinch OX-24V,фланци 30 мм, ЕТ-10,Окачване без произход.
                E23,E36,E46,E39,E61.

Коментар

Предполагам, че за да не се реже престилката... И аз бих я вдигнал по-нагоре.
                  Последно редактирано от edoors; 22-05-12, 12:35.
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнение
                    Не мога да твърдя със сигурност дали бронята е "здрава" или не, докато не се пробва в боя, но тъй като никой не попита от какъв материал е направена, аз да ви кажа, използвал съм 3мм ламарина огъната отгоре и отдолу с 50мм перо, което вкоравява допълнително и според мен е стабилна.

Вярно се получи малко по-надолу, но тава е с цел водача на въжето да е на нивото на лебедката. Така въжето се подава от долната страна на ролката, което според мен е правилно. Ако вдигна Бронята трябва да вдигна и водача, не знам това проблем ли ще е?
                    BMW F650CS
                    Радо о885 5о 59 5о

Коментар

Не мога да твърдя със сигурност дали бронята е "здрава" или не, докато не се пробва в боя, но тъй като никой не попита от какъв материал е направена, аз да ви кажа, използвал съм 3мм ламарина огъната отгоре и отдолу с 50мм перо, което вкоравява допълнително и според мен е стабилна.

Вярно се получи малко по-надолу, но тава е с цел водача на въжето да е на нивото на лебедката. Така въжето се подава от долната страна на ролката, което според мен е правилно. Ако вдигна Бронята трябва да вдигна и водача, не знам това проблем ли ще е?
                      Мога да ти пусна снимки на един приятел на Патрула,да видиш как тръбна броня 60х4 спъната за шасито се е изкъртил единия рог.Не е въпроса в това дали е мека или корава бронята
                      просто всеки си казва мнението, ти ако искаш се вслушай в накои мнения,ако искаш не,избора си е твой личен.

Коментар

Първоначално публикуван от djidjo Преглед на мнение
                        ...просто всеки си казва мнението...
                        Прав си, и аз това правя, казвам си мнението

Иначе със сигурност ми е любопитно и интересно да прочета всякакви мнения по темата. Именно за това писах тук.

Дай да я видим тази снимка...
                        BMW F650CS
                        Радо о885 5о 59 5о

Коментар

Радо не им се връзвай . Те така обичат да си критикуват . По-хубаво от тяхното няма да знаеш .
                          0878 23 58 34- Радо

Коментар

Дай да я видим тази снимка...
                            Ето

Коментар

Даниеле не я давай за пример тая "броня" защото бяха я направили буквално за красота. Преди състезанието само докто я погледнах и им казах че няма да издържи дори на дребни храсталаци.

Коментар

То си личи каква е паянтова и по снимката .
                                0878 23 58 34- Радо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X