Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Блокаж на преден мост на 4Рънър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Блокаж на преден мост на 4Рънър

Здравейте.От скоро имам Тойота 4 Рънър и на прядният мост има нещо като блокаж.Понеже е със счу пен мотор не сам я карал още.На въпросното нещо има мембрана влизат два гумени маркуча за вакум и букса с два кабела.Търсих по купето но не откривам ключ за включване иначе казано направено е като заводско кабелите са вкарани в основните снопове вакума се управлява от същите електро магнитни клапани като тези на турбото.Та питам някой знае ли дали това е блокаж или просто зацепва предният мост.Намира се при поглед от пред монтаж към дясната част на дифа.

От: Блокаж на преден мост на 4Рънър

Ще дам един бърз и точен отговор,това не е блокаж а зацепване на предния мост.Предния мост се включва от две места там от дифа и от раздатката.
    0885719173-Красимир

Коментар

A.D.D - Auto Disconnecting Differential System - Служи основно за икономия на гориво. Иначе честито и дай да го видим този дзвер...

Коментар

Първоначално публикуван от igeorgiev1971 Преглед на мнение
        Здравейте.От скоро имам Тойота 4 Рънър и на прядният мост има нещо като блокаж.Понеже е със счу пен мотор не сам я карал още.На въпросното нещо има мембрана влизат два гумени маркуча за вакум и букса с два кабела.Търсих по купето но не откривам ключ за включване иначе казано направено е като заводско кабелите са вкарани в основните снопове вакума се управлява от същите електро магнитни клапани като тези на турбото.Та питам някой знае ли дали това е блокаж или просто зацепва предният мост.Намира се при поглед от пред монтаж към дясната част на дифа.
        Като да нема Ранър с блокаж отпред,освен ако не е някое АРБ,но за целта трябва и компресор да има някъде!Мисля ,че пишеш за втора генерация!Оправи моторетката,другото че го разгадаеме!А какъв е мотора и колко е счупен?
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Мотора е 2 L-T 2.4ТД най здравия джип двигателя няма данни да счупи нещо по трансмисията.Днес купих долната част на мотора втора употреба следва шлайф на вал и цилиндри .Надявам се след това майстора да го събере качествено и най после да имам истински добър мотор.За отговорите на въпросът ми за моста благодаря на всички отговорили .Ако мога да ви бъда полезен с нещо моля.Ще я снимам тази (неръждавейка) и ще я кача да я видите. Надявам се да стане до 1 05 2012 да я расходя до Кремиковци ако ли пък не ще я натоваря и пак ще ходи .ПОЗДРАВИ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X