Обява

Свий
Няма добавени обяви.

toyota 4 runner...багажник i bulbar

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• toyota 4 runner...багажник i bulbar

Cтарата тойота претърпя инцидент

и баща ми реши пак да си вземем тойота.Eто я и новата toyota 1990 godina 2.4 tdi

Hовата тойота я купихме с почти нови гуми malatesta kobra 31.Oт старата джипка взехме багажника oправих ме го малко и го повдигнахме да го направим като експедиционен багажник.боядисахме го и му сложихме два халогена.

Hа горната снимка се вижда и новия bullbar.Hовия е по същия дизайн като стария.също така от страни на багажника има място да се слагат две тръби за навес.

Tентата се завързва отпред за bullbara,отзад се хваща с колчета в земята a от другата страна, на багажника.дано темата да ви е харесала.

От: toyota 4 runner...багажник i bulbar

До deny_mir (изчисти си Л.С. защото не мога да ти пратя съобщение) Здравей.Ако ти бях прочел съобщениете по рано щях да направя подробни снимки на багажника докато бяхме на село.Тука във Варна вали дъжд и не ми се ходи да го снимам,като спре ,до ден два ще кача още малко снимки на захвата във темата.Така че следи я.Иначе има 6 планки които се хващат две острани да предните врати ,две на задните врати и две отзаде на купето над прозореца.Сваляхме корите отвътре и сме ги хванали с по два болта на планка.За по подробно ще направя още снимки да видиш.

Коментар

От: toyota 4 runner...багажник i bulbar

Mда - направи ..
      Ако не свършва добре, значи не е свършило!
      0888 315 794
      LZ1UPI
      A1 (Rh+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X