Здравейте,та поръчах си фабричен спойлер с трето стопче за Рънъра 95 година 3.0 турбо Д ,чакам го да пристигне в България,молбата ми е ако може някой да сподели какво му е захващането,с някакви планки ли е или директно за спойлера,защото чесно нямам представа.За да не отварям друга тема ще питам в тази,значи джипа е повдигнат около 5см. с кит амортесьори и тн.,та въпроса ми е какъв максимален размер гуми мога да му сложа, за да го повдигна още малко,в момента са 31 10.5 R15. От земята до веждата отпред 92см.,отзад 93см. Благодаря
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
За спойлера и макс.размер гуми на 4Runner
Свий
X
-
От: За спойлера и макс.размер гуми на 4Runner
За спойлера не знам , а гумите не пречат стига да ти е голям двигателя , за да може да ги върти . И не гледай колко е до веждата , а диференциала защото и на мен праговете са ми на 75 сантиметра , ама дифа ми е на 27 !ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
-
Залагам на не повече от един размер нагоре - 32х 11.5, като от значение е и офсета на джантите.
Спойлера,сигурно ще дойде с шаблон и крепежни елементи, но не бих си пробил купето с бормашината заради нещо подобно.Life is too short to drive dull cars!
Fight global warming !
... turn on your A/С !
Коментар
-
Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнениена мен праговете са ми на 75 сантиметраGSM 0877 08 99 19
Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
Коментар
-
31-ци си е подходящия размер за Ранъра!Сложи само едни изнесени джанти и си готов!По-голям размер товари и трансмисия и окачване,по-скъпи са,разхода скача,колата е по-тромава и т.н!Това не е 4-5 литров двигател с трансмисия на Патрул или 60-ка ,за да му слагаш каквито си поискаш гуми!0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнениеА на мен ми е интересно това да го видя.ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнениеДа ти го снимам с ролетка ли искаш ?На мен също ще ми е любопитно да видя праг на 70 и кусур сантиметра-рядко срещана гледка е!
П.С. Ама как си пописват някои тук...?Че не се и усещат...и спират!много автомати-слаби резултати!
Коментар
-
Аз също съм на 31-ци, и мисля че това е разумния максимум, моята е бензинова 3000 V6, с този мотор ако сложа по-голяма гума съвсем ще умре като динамика, пък и не ми се занимава със счупени диференциали и окачване, ще трябва и флекса да играе....абе беля работа, сложил съм едни фланци от Вромос 38мм., джанти ЕТ -20, повдигнах я с 8-10 см, и сега вече ми харесва като стойка.
За спойлера и на мен ми беше голям мерак, преди година рових много в нета и не намерих нищо, на каква цена си го намерил и къде, ако можеш да пуснеш някой линк ще съм много благодарен.TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra
Коментар
-
Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнениеДа ти го снимам с ролетка ли искаш ?
Благодаря предварително.GSM 0877 08 99 19
Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
Коментар
-
Спойлера ми излезе 210 лева с доставката,купих го от английския Ebay,много рядко излизат за продан,но ако следиш редовно ще си намериш,за Хайлукс сърф и 4Рънър са еднакви. Късмет
http://www.ebay.co.uk/itm/TOYOTA-HIL...item1c25e80e05 Ако искаш погледни този може да ти свърши работа,ако няма много кандидати за търга може да го вземеш на супер цена. ПоздравиПоследно редактирано от CarTest™; 21-04-12, 15:05.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар