Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За спойлера и макс.размер гуми на 4Runner

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За спойлера и макс.размер гуми на 4Runner

Здравейте,та поръчах си фабричен спойлер с трето стопче за Рънъра 95 година 3.0 турбо Д ,чакам го да пристигне в България,молбата ми е ако може някой да сподели какво му е захващането,с някакви планки ли е или директно за спойлера,защото чесно нямам представа.За да не отварям друга тема ще питам в тази,значи джипа е повдигнат около 5см. с кит амортесьори и тн.,та въпроса ми е какъв максимален размер гуми мога да му сложа, за да го повдигна още малко,в момента са 31 10.5 R15. От земята до веждата отпред 92см.,отзад 93см. Благодаря

От: За спойлера и макс.размер гуми на 4Runner

За спойлера не знам , а гумите не пречат стига да ти е голям двигателя , за да може да ги върти . И не гледай колко е до веждата , а диференциала защото и на мен праговете са ми на 75 сантиметра , ама дифа ми е на 27 !
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Залагам на не повече от един размер нагоре - 32х 11.5, като от значение е и офсета на джантите.
      Спойлера,сигурно ще дойде с шаблон и крепежни елементи, но не бих си пробил купето с бормашината заради нещо подобно.
      Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
      ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнение
        на мен праговете са ми на 75 сантиметра
        А на мен ми е интересно това да го видя.
        GSM 0877 08 99 19
        Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Аз съм с 32ки, но следващите със сигурност ще са 31ци.

Муден е джипа, а и за 10 000 км не бяха останали здрав носач и накрайник.
          Не че са скъпи, но все пак е досадно.

Коментар

31-ци си е подходящия размер за Ранъра!Сложи само едни изнесени джанти и си готов!По-голям размер товари и трансмисия и окачване,по-скъпи са,разхода скача,колата е по-тромава и т.н!Това не е 4-5 литров двигател с трансмисия на Патрул или 60-ка ,за да му слагаш каквито си поискаш гуми!
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

Благодаря за съветите на всички,ще се вслушам в тях и оставам с 31-ците,а за спойлера до колкото разбрах от тук от там,май се закрепя директно за покрива.Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
                А на мен ми е интересно това да го видя.
                Да ти го снимам с ролетка ли искаш ?
                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                0878 23 58 34- Радо

Коментар

Да, разбира се, що не?На мен също ще ми е любопитно да видя праг на 70 и кусур сантиметра-рядко срещана гледка е!

П.С. Ама как си пописват някои тук...?Че не се и усещат...и спират!
                  много автомати-слаби резултати!

Коментар

Аз също съм на 31-ци, и мисля че това е разумния максимум, моята е бензинова 3000 V6, с този мотор ако сложа по-голяма гума съвсем ще умре като динамика, пък и не ми се занимава със счупени диференциали и окачване, ще трябва и флекса да играе....абе беля работа, сложил съм едни фланци от Вромос 38мм., джанти ЕТ -20, повдигнах я с 8-10 см, и сега вече ми харесва като стойка.

За спойлера и на мен ми беше голям мерак, преди година рових много в нета и не намерих нищо, на каква цена си го намерил и къде, ако можеш да пуснеш някой линк ще съм много благодарен.
                    TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

Може ли някоя снимка.
                      Благодаря предварително.
                      GSM 0877 08 99 19
                      Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Спойлера ми излезе 210 лева с доставката,купих го от английския Ebay,много рядко излизат за продан,но ако следиш редовно ще си намериш,за Хайлукс сърф и 4Рънър са еднакви. Късмет

http://www.ebay.co.uk/itm/TOYOTA-HIL...item1c25e80e05 Ако искаш погледни този може да ти свърши работа,ако няма много кандидати за търга може да го вземеш на супер цена. Поздрави
                        Последно редактирано от CarTest™; 21-04-12, 15:05.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X