Здравейте колеги, появи ми се странен проблем с охлаждането на 2ЛТ мотора на 70-ката,2.4 ТДИ. При продължителна работа на мотора охладителната течност си прелива в разширителния съд, но при изстиване не се връща обратно а си остава в казанчето. При махане на капачката на охладителната течност мотора поема точно толкова антифриз, с колкото ми е препълнено разширителното казанче, т.е. течността не се връща в мотора може би поради засмукване отнякъде на въздух и разхерметизиране. Някой имал ли е подобен проблем и може ли да даде идея къде да търся причината. Благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разширително казанче на ТЛК 70
Свий
X
-
От: Разширително казанче на ТЛК 70
За съжаление този тест май е излишен. При палене на студен мотор почват да бълбукат мехурчета в разширителния съд все едно ауспуха си заврял там. При горещ мотор на празен ход намаляват, а при форсиране изчезват. Какво ме чака по-нататък? Благодаря!
Коментар
-
От: Разширително казанче на ТЛК 70
Първоначално публикуван от victorio Преглед на мнениеЗа съжаление този тест май е излишен. При палене на студен мотор почват да бълбукат мехурчета в разширителния съд все едно ауспуха си заврял там. При горещ мотор на празен ход намаляват, а при форсиране изчезват. Какво ме чака по-нататък? Благодаря!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар