Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Монтаж лебедка на ТЛК LJ 70
Свий
X
-
Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
Най-добрите ми спомени са предстоящите!
Коментар
-
От: Монтаж лебедка на ТЛК LJ 70
Не напразно плочата трябва да е дебела и със точно определен профил защото при дърпане и действат сили на усукване .В повечето случаи се чупи корпуса до монтажните отвори към плочата .Първоначално публикуван от didooo Преглед на мнениеИ аз правих стойка от 8мм и тук-там 6мм железа , лазерно рязане , заварки и поцинковане . И дойде момента да монтирам тавата към колата и лебедката към тавата . И смех . Ползвам Уорн , та тя с некви смешни болтове се хваща за тавата , а аз правих тава като за танк . Отделно загледайте се и от какви железа са рамите на колата . Кви 8, 6мм , че и 10мм да слагаме , ако не се цели осилване на рамата , ще се постигне единствено тежест ,дето не требе +килата на лебедката.
Аз лично , ако правя пак тава , не бих ползвал такива масивни джелеза или пък бих надупчил още повече - да излиза калта и за по-малко кила .
Хубава е ама защо я затвори отвсякъде - като се напълни с кал и замръзне ще стане весело ...Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнениеТава за лебедкаVEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
1.Защото поне толкова трябва да бъдат според спецовете.
2.Защото на оригиналните пише 35 квадрата, а по сметката излизат 20.
3.Защото есента teopajero светна с оригиналните кабели на китаецРосен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
Най-добрите ми спомени са предстоящите!
Коментар
-
Колеги, може ли да ми предложите някой,който да ми монтира лебедка на джипа. Условието ми е да го е правил вече и да е било успешно. Желателно е и да не е все пак на безумна цена. Става въпрос за лебедка 13 000 либри на Тойота Лендкрузер 70 -ка 2,4 ТД с кръглите фарове. Не ми е супер спешно,тъй като лебедката "пътува" в момента от чужбина, но до Август месец да речем ми се иска да е монтирана. Благодаря. Телефона ми е 0888 226 501.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар