Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с TOYOTA HILUX SURF 3.0TD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с TOYOTA HILUX SURF 3.0TD

Здравейте момчета!
    Имам нужда от помощ! Проблема ми се състои в това, че по време на студовете преди 2 седмици опитах запаля и от първия път не успях и след това подгрях два пъти и запали но след като тръгнах взе да ми премигва лампата CHECK и по-точно когато съм отпуснал педала на газта светва като го натисна и мине над 1500 оборота угасва. Ходех тук в Добрич на няколко места да го закачат да кажат каква е грешката всички ми казват, че било грешка код 14 което било проблем в налягането на горивото. А колата си ускорява и няма загуба на мощност , няма промяна в работата на двигателя. Дайте съвет какво да правя !

От: Проблем с TOYOTA HILUX SURF 3.0TD

Да не е било нещо изпозамръзнало по горивната система?При загряло положение как са нещата?
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Коментар

Колата пали, върви, набира си но тая лампа ми светва като оборотите са под 1500 по-точно около 1000 или като съм спрял.Мина ли 1500 оборота няма светване на лампа check.Като го закачиха на BOSH система за диагностика грешка 14 означавала" регулиращ механизъм за регулиране на впръскването. Неприемлив сигнал." А какъв е тоя механизъм изобщо не им беше ясно тука из сервизите в Добрич. Гледаха джипката като голям камък най-вече като видяха, че вътре в него всичко е на японски почти няма латински букви.

Коментар

Офф...я поптай Джамбазов!/извинявай Джамбазе,ама ти ще го оправиш/!
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Какъв е мотора? (биквите)
          TLC 73 4.2-TD
          Автоматик
          Тел.0887859269

Коментар

Какъв е мотора? (биквите)
            Най вероятно взима въздух от някъде и на малки обороти налягането пада и отчита грешка.
            TLC 73 4.2-TD
            Автоматик
            Тел.0887859269

Коментар

Първоначално публикуван от IcEboy Преглед на мнение
              ...Като го закачиха на BOSH система за диагностика грешка 14 означавала" регулиращ механизъм за регулиране на впръскването. Неприемлив сигнал"...
              Мисля че правилно са ти казали хората. Това намерих аз:

Timing control system - malfunction

Касае се за механизъм за управление на предварението, който се управлява от ЕБУ. Може да се дължи на въздух, вода, лошо гориво, помпа, компютър. В тая последователност се извършват и проверките.

Коментар

karosa мотора е 1KZ-TE.

Andro 160 съгласен съм с теб но тука в Добрич майсторите като видят японски автомобил имам чувството, че виждат голям камък. Мисля си , че не знаят как да да ги проверят тия неща.
                Аз дори в TOYOTA представителството ходех те пак там дори нямали софтуера и кабелите как да закачат автомобил произведен преди 2000 година. А най-интересното е ,че джипката няма разлика във вървежа си от преди просто тоя check си светва и угасва . А преди да се случи това дори като подавах контакт тая лампа не светваше.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X