Здравейте колеги. От скоро семейството се сдоби с Toyota 4runner и сме много доволни от нея. Но стана беля. В обилния снеговалеж който падна преди време, по време на шофиране из града на 4х4 в доста голям сняг джипа спира. ( Случва се с баща ми ) След известно боксуване той слиза да провери какво е положението отвън и защо джипа непомръдва. При слизане от джипа установява че преден ляв ръчен хъб буквално е на парчета. Забравих да го снимам да го видите за какво става въпрос. Хъба неможе да са направи поради причината че е на къп парчета. Механизма и зъбните колела в него и на полуоската къде заципа са в идеално състояние, капачката която е от някаква непозната за мен сплав е доста увредена и болтовете са скъни на няколко места
Незнам каква е причината но силно се нуждая от комплект хъбове. Търся си предимно 2-ра ръка. В нета никъде не намирам това което ми трябва. Моят хъб е с 20 шлици а тези които намерих са с по 23-24 е тем подобни. От къде мога да си намеря такова нещо? И друго, тези хъбове с повече шлици ще станат ли на моята toyota,като имаме предвид че зъбното колелце на което се намира на полуоската и в него заципа хуба има едно болче и може да свали доста лесно. Мога ли да използвам друг комплект като подменя и двата хъба и зъбните колела на полуските заедно с тях.
Благодаря предварително

Благодаря предварително
Коментар