Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за джипка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за джипка

Здравейте на всички Офроад маняци,

Регистрирам съм отдавна и следя форума макар да не практикувам този адреналински спорт,и сега дойде моя ред да поискам вашето профисионално и безпрестрасно мнение по следния въпрос:
    Няма да крия,че престрастията са ми към Тойота и отчасти към LD-Defender/нямам пари за него/.
    Въпроса ми е за избор на модел между Land Cruiser-7серия или 4Runner.
    Също искам да поясня,че джипа ще го ползвам основно за ловна дейност понеже това работя или просто казано от 365 дни в годината близо 300дни съм в гората,смятам че това е от значение.Нямам пари за скъпи и нови машини а и от всичко прочетено в този форум съм се убедил че е по-добре да инвестираш в лифтове по по-стари и изпитани марки отколкото в нови и скъпи джипки.
    Може да предложите и нещо друго като модификации,но да е Тойота,признавам си че не съм толкова в час и за това се обръщам към вас за помощ за да не давам и пръскам пари на вятъра които и без това не са толкова много.

Поздрави !!!

От: Съвет за джипка

Ами то двете машини нямат много общо. 70ката е доста по-сериозна машина от 4рънър-а. Според мен за 300 дни в гората, това ти е колата. Другото е за жената и по асфалта, но няма работа в гората. За ЛР дифендър ако нямаш пари, компромис е Дискавърито. То е и по-дълго от 70ката и ще е по-комфортно, като възможности ще са подобни, зависи от подобренията.

Коментар

Честно казано и за мен фаворита е Land Cruiser-7серия,но това което съм пропуснал като въпрос е да кажете коя модификация е по-добра като избор от към мотор,дифернциал и др.,защото както чета има с ЛСД има и с пълен блокаж и на двата,както казах не съм много просветен макар,че чета доста но при толкова различни модификации от една серия малко се затруднявам.

Коментар

Ланд Круйзер-а е твоята джипка ! И 4рънъра е добър джип , но щом казваш , че ти трябва джип който 300 дни ще е в гората взимай 70-ката ! Със здрави , цели мостове е , доста проходим (слагаш хубави гуми и лебедка, и назад не знаеш ! ) . Има хубави двигатели - 2LT дизелов и 22R бензинов . Като цяло джипа е рядко хубав , и няма да съжаляваш ! Поздрави
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X